Saturday

Helg, helg. Idag så ska jag träffa Hanna på stan, vi ska ha en mysig dag med masssa shopping och fika :)
Senare ikväll så ska vi till min morbror och äta tacos, mumma!

Det blev inget långt djupt inlägg idag för nu måste jag skynda mig att göra mig klar :)

Vi hörs!


Fredag

Det känns som om jag har hur mycket som hällst att göra! Jag ska handla, packa, städa, tvätta. Och allt innan lördag kväll!
På lördag ska jag och Fredrik till min morbror med mamma och familj och mormor. Vi ska äta tacos och spela spel!
Sen på söndag så ska vi åka färja. Fasst då med Fredriks mamma Anneli och hennes karl Kenneth ;)

Nu ska jag göra mig iordning och åka ner på stan och kolla på några jeans till Fredrik. Sen blir det arbete 15-18. Syns i kväll!

Mycket bra, mycket bra

Vilken dag! Skolan började kl 10. Första timmen var det religon, och jag ser verkligen fram emot att jobba med världsreligonerna. Våran lärare har laggt det på ett sånt bra arbetssätt. Jag är nöjd!

Efter skolan så åkte jag och Hilda ner på stan, och det blev några fynd på gina; två jeans leggins och två t-shirts fick följa med mig hem! Sen får jag inte handla nå mera den här månaden, jag har redan gjort av med för mycket!

Efter staden så åker jag hem en sväng och sov och åt mat, sen åkta jag iväg till jobbet. Och gud vilken dag, det var engelskafton och ca 90 personer kom och lyssnade på två föreläsningar. Den första handlade om ny design både på möbler, kläder och arkitekttur men mest om tapet design och tryck teknik. Jag tycktde det va väldigt intressant och skulle verkligen kunna tänka mig att jobba med design/heminredning och tapeter det är jätte intressant och så himla fint!

Nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng, och i morgon så kanske jag ska gå å kolla på lite inredning till min lya ;)

Is this happening to me?

Fan, jag börjar känna mig som någon hemmafru. Varför? Jo! Därför:
* När maten jag lagade grillades i ugnen så passade jag på att diska och göra en äppelpaj (?)
*Jag gör mig iordning för att gå på ica
*Jag bokar tvättid en vecka i förväg och skriver in dom i min almernacka
*Jag hade tråkit, så då soterade jag mina kläder i garderoben i färgordning
*Jag sitter och kollar efter recept på recept.nu
*Jag längtar jätte mycket tills på söndag då vi ska åka färja för att jag har hittat ett jätte gott recept på smörgåsar som jag ska göra och ta med på bussresan.
*Jag funderar om det inte hade varit gott med ett glas vin till maten

Nu får jag fan lägga av! Jag är 18år!
Det är nu jag ska vara slarvig och inte diska på fem dagar, inte bädda sängen på morgonen och dricka läsk till maten!

När jag var minder så tänkte jag hela tiden på hur det skulle bli när man flyttade hemmifrån. Jag skulle äta poppcorn mitt i veckan, kolla på filmerna som började kl 21, doppa chipsen i coca cola, vara ute så sent som jag ville, och aldrig höra någon som sa: "Marica, NU!"
Jag gör ju vad jag vill, men jag äter inte poppcorn mitt i veckan för vi har ingen micro, jag kollar aldrig på filmerna som börjar kl 21 för jag är oftast så trött att jag inte orkar, jag doppar aldrig chipsen i coca cola för att jag vill inte spilla i soffan och det ska bli kladdigt, jag är aldrig ute sent för att jag är så trött och jag höra aldrig "Marica, NU" för att det är jag själv som säger åt mig att det är saker som måste fixas, jag får spela sims när jag har diskat!

Nu är kl 21,30 och jag är jätte trött, även fasst jag har vart ledig idag. Men jag ska ta vara på det och gå å lägga mig. Inget går upp mot en skön säng!


Första Receptet



Baconinlindad kyckling
2personer

Du behöver:
1 paket bacon
två stora kycling fileér
3dl grädde
1 paket hönsbuljong


Linda bacon runt varje kycklingfilé, lägg dom i en ungsfast form och grilla dom i ugnen på 200 grader tills baconen har fått färg och kyckligen är klar. Man kan skära i kyckligen och se om den är klar, är den rosa är den inte klar, om baconen börjar bli svart lägg över folie och vänta till kycklingen är klar.
Medans du grillar kyckligen gör du en sås av grädden och hönsbuljongen i en liten kastrul. Det ska puttra på väldigt låg värme i några minuter så den blir tjock.

Så var det klart, servera med en god sallad med bitar av avocado och klyftpotatis eller kroketter.

Det här är ett jätte lätt och gott recept. Prova gärna :)

Vill du ha den lite lyxigare kan du fylla kycklingen med lite ädelost, om man tycker om det då :)

Hoppas Ni gillade mitt recept och att ni vågar prova.



En ledig dag mitt i veckan

Idag har jag haft studiedag. En dag mitt i veckan som man tänker att man ska göra alla nyttiga saker på, så som städa, handla, göra ärenden på stan och baka.
Jag har handlat. Men annars har jag inte lyft ett finger.
Nu har jag precis kommit ur en väldigt skön dusch och så tänkte jag laga mat! Jag älskar att laga mat. Jag kan lova mera recept. Så idag kommer ett jätte gott recept på baconinlindad kyckling. Mums!

Nu är det dax att få tummen ur ...... och göra någon nytta idag!


Ny design till Hanna

Nu har jag fixat en ny bloggdesign åt Hanna Jervström. Själv blev jag väldigt nöjd och hon verkade ganska nöjd hon med ;)

Nu ska jag sätta på mig ett par strumpor och gå iväg till ica och handla!

Vi hörs!

Vad tycks?

Nu är jag klar med desigenen. Jag blev inte alls nöjd, jag hade ingen som hällst fantasi, och nu går det åt helvete att skriva med!! FAN

Nu ska jag gå!

Vi hörs!

Äntligen!

Nu ska jag fixa min design! De va ju tråkit att det skulle bli som det blev, men Hilda fick sig en fin design iallafall och det är jag glad över. Nu ska jag fixa min egen! Och jag hoppas den blir bra, Jag är taggad!

Ny kamera kanske?





Ska man invistera?

Ny vecka, igen.

Nu är det måndag igen och allt börjar om igen.




Och för att klara av vissa dagar krävs vissa saker!


Som ni ser så ser min blogg design hämsk ut, det blev lite krångel igår när jag skulle fixa med Hildas, men idag så ska min få nytt liv igen!

Vi hörs!

Vad i h******?

Jag skulle fixa Hildas blogg design och hade min design att utgåfrån. Och när jag ska lägga underlaget så råkar jag trycka det på min design och inte på hennes! All mitt jobb försvann och inget blev gjort på Hildas. Jag fick ett sammanbrått eftersom jag inte har något tålamod alls. Men nu har det gått en timme, jag har duschat och tagit det lungt ett tag så nu ska jag ta lite nya tag.

Så snart kommer en ny design på missforsber.blogg.se 
Och medans jag håller på så kanske det blir ännu en på min sida också!

God morgon söndag!

Jag förstår inte, Fredrik sover och sover, i vanliga fall, men inte på helgerna! Idag klev han upp kvart över nio och sa att han hade legat vaken hur länge som hällst. Jag skulle kunna sova i säkert 3 timmar till. Men det är ju lite skönt också att komma upp på morgonen. Man känner sig lite vuxen när man kliver upp vid nio på en söndag och dukar fram frukost. och sedan  bäddar sängen (?)

Jag älskar mornar, om jag fick som jag ville så skulle jag ha morgon hela dagen, det är så mysigt att sätta på sig morgonrocken och sitta med tofflorna i soffan och kolla på repriser från den gågna veckan. Sedan äta en jätte lång ocn nyttig frukost, och så ska man känna att man har all tid i världen på att göra sig i ordning och välja kläder. Det skulle väl vara underbart?

nu ska jag forsätta att ha min underbara långa morgon, vi hörs nått senare!

Benjamin Button

Jag har nyss kommit hem från ett biobesök med Hanna, Josefine, Jessica, Emma och Sanna. Vi kollade på Benjamin Buttons otroliga liv, det var en väldigt bra film, ett mästerverk rent ut sagt. Fasst den va lite seg i början, men det gjorde inget, dom 2 timmarna och 45 minuterna var dom härligaste sekunderna i mitt liv, hitills ;)


Benjamin Button





Det bästa med hela filmen!


Nu ska jag och Fredrik äta pizza och mysa i soffan!
ha en bra kväll!

Pajen


Idag var jag ducktig och städade som jag sa, och sedan bakade jag drottningpaj till mig och min fru!







Lördag

Idag kommer en sån här härlig lördag igen! Man vaknar med huvudvärk (dock var jag inte ut igår), maten står kvar på bordet sen igår, Fredrik sitter vid datorn sedan en timme tillbaka, och kläderna vi kastade av oss igår kväll ligger utspridda på hela golvet i vardagsrummer och så har man inte några som hällst planer för dagen eller kvällen, fasst jag fick höra om ett bio besök, och jag tror det låter lockande och kanske en middag på stan skulle sitta fint med?  Men nu vet jag inte vart jag ska börja. Men börja måste jag, om jag ska iväg på bio ikväll!

Ha det bra.

Stressssss

Jag är så stressad för tillfälligt! Det känns som om allt händer jusst nu, jag behöver verkligen vila och ta det lungt.

Men nu ska vi inte prata tråkiga saker, vi ska inte prata mera alls, för nu ska jag iväg och jobba. Och ikväll så ska jag och fredrik mysa, vi ska köpa pizza och jag ska baka paj :) mums!

Härliga torsdag

Igår när jag hade städat så blev jag så himla trött att så jag orkade inte laga någon middag, inte städa vardagsrummet, inte gå ut och gå och inte titta på tv, men jag tog en dusch och gjorde te och mackor och satte mig framför tv:n ändå, klockan var ju bara 6.

Nu sitter jag och äte hvregrynsgöt för fulla muggar! Jätte gott, och jag har lärt mig dricka te utan socker och mjölk, nu fick jag lite plus i kanten där ;)

Varför är det här en sån bra dag då? Jo! Vi börjar 10.00 och slutar 11.15 den timmen har vi religon. Och så ska jag gå och prata med idrottsläranrna om jag får sjuta upp min idrott till kl 12.00 istället för att ha den 14.25. det är drygt, och så hinner jag inte till jobbet efteråt heller. Men det ska nog gå bra :)

Nu ska jag äta klart!

Vi hörs ikväll!

Super ryck!

Nu har jag kollat på avsnitt av Desperate Housewives och så blev jag så himla rast lös! Så nu ska jag sätta igång och städa! Och kul ska det bli!



Hilda






Du är helt klar en underbar vän! Jag är så glad att du finns i mitt liv!





Ny design

Vad tycker ni om min nya design?  Jag blev ganska nöjd, det blev en vintrig look. Korten är tagna i oktober, ganska gamla faktiskt, men när jag känner mig jätte snygg så ska jag knäppa ny och göra en annan design!

Det va meningen att jag och Maria skulle kolla på film idag, men Fredrik vägrade att ha hit folk, så vi får ta det en annan gång!

Jusst nu funderar jag väldigt stark på att ta bussen till bruno och sola och sedan härla på farmor och farfar! Men jag vet inte om jag orkar, jag kanske ska städa istället?

Imorgon har jag ett prov i hälsopedagogik, men man får ha boken så jag behöver inte plugga! Mer sånna prov!

Det är även qi-gong i morgon! Gud vad jag längtar, och i morgon ska vi träna, inte bara teori!

Bla bla bla

Nu har vi ätit och inte diskat. Jag är jätte trött, och vill ta en dusch och gå å lägga mig, och jag tror faktiskt att det blir så! Eller så kanske ja ska ta ett bad för engångs skull fasst jag inte tycket om det!

Så, good bye.

Imorgon så ska jag fixa ny disign här!

En ny vecka

Måndag, det finns ju inget värre. Jag är så skoltrött nu, det finns ingen motivation, det har det inte funnits hela trean men än då. Jag vill ta studenten och bli riktigt vuxen. Jobba, tjäna pengar, resa, gifta mig, allt!

Men först ska jag äta upp frukosten och gå till skolan! Ska på ungdomsmotagnigen kl 16,30 så det blir lite shopping idag :)

Fint va?






Kolla så fint jag fick till det i photoshop!

Man lär sig mer och mer för varje dag!

God morgon

Det blev ingen utgång igår, jag orkade inte. Istället va jag men Emma och Hanna, vi åkte lite bil och det blev två svängar i McDriven!

Det bästa som finns på morgonen är väl att sätta sig med täcket i soffan och titta på tv eller en bra film? Jag har satt mig i soffan med gårdagens godis, mitt täcke och Beylies (katten) Och jag ska titta på reprisen på körslaget och lets dance! Underbart!

Lägenheten

Många har väntat på bilder på lägenheten och här kommer dom





Köket


En del av vardagsrummet


En annan del


Och den sita och suddigaste delen
Min pojvän är inte datanörd

Jag fortsätter att vara tråkig

Idag så är jag bara lite bakis
Jag har städat
Jag ska tvätta
Och ikväll blir det säkert utgång igen

Det lät ju som en perfekt lödrag (?)

Idag vaknade jag och va jätte pigg
Jag tog en dusch
Jag fixade frukost, med juise i en glas tillbringare, kokade ägg och skivade grönsaker och rostat bröd
Fredrik diskade
Jag mötte Hanna på stan
Handla jätte snygga kläder för 10 000:-
Fikade jätte mycket och nyttigt på Jambo
Åkte hem
Bytte kläder
Drack jätte goda drinkar som inte smakade nå alcohol
Blev bjuden på allt i baren
Blev lagomt full
Åkte gratis taxi hem
Sov som en stock.

Det lät som en perfekt lördag!

Va?

Hur attraktivt är det att läsa en rubrik där det står "städdag"  ?  inte ett dugg!
Jag måste verkligen hitta på bra rubriker och knäppa mycket kort och lägga in (måste bara hitta kamerasladden) Min blogg kommer ju aldrig att bli bra annars. Den är ju dö tråkig!

Kul att jag sitter och ger mig själv kritik


Hur var det med sugandet?

Städdag

Det gick jätte bra på jobbet, jag fick introduktion och jag fick hjälpa kunder i kassan! Jag ska jobba i morgon också, jag längtar lite granna faktiskt, det va väldigt kul :)

Nu håller jag på och städar, jag har precis dammsugit i vardagsrummet, och soffan, det är inte kul att ha en svart soffa och en begie katt! Nu ska jag damsuga resten, tack och lov att det inte är så mycket att suga på. Det där kanske kom ut fel, med det struntar jag i för i morgon är det fredag!

Nu ska jag fortsätta! Vi hörs i morgon!

Första dagen

Snart ska jag gå och jobba. Det ska bli kul, men jag är jätte trött så vi får se hur det går!

Jag och Fredrik lagade en jätte god lunch idag. Den är billig och snabb att göra.
Du behöver:
1 paket euro shopper ost och svamp sås
lite färska champinjoner
bacon tärningar
mjölk
snabb makaroner

Gör så här:
Stek baconen och svampen i en hög stekpanna, blanda 1,5dl mjölk och 1.5dl vatten med innehållet från en påse sås. Rör der der med baconen och svampen, låt puttra på svag värme tills såsen blivigt lite tjockare. Under tiden kokar du makaronerna enligt anvisningarna på förpackningen.

Servera med ett vitt bröd och ett glas mjölk, det är jätte gott och tar kanske en 15 minuter att slänga ihop!

Nu ska jag städa, så jag slipper göra det när jag kommer hem ikväll. Puss hej!

Äntligen

Nu är jag klar med mina läxor! Personlig försäljning är ett jätte roligt ämne men jätte jobbigt om man ligger efter 4 kapittel, ´men nu är dom gjorda, och jag ska ta mig en dusch!

Ha det bra!

Sorry

Förlåt, det är ingen förlovning! Jag vill inte fölova mig, inte än, om man ska förlova sig så ska man gifta sig innom ett år eller så, eller så ska man vara så säker på att den man förlåvar sig med är den rätta. Jag älskar Fredrik, men jag vill inte förlova mig än, vi har inte gått ut skolan och vi vet inte vad vi vill göra efter gymnasiet och vi har bara varit tillsammans i 2 år.


Men på sådär sett så fick man ju lite komenterer

Whats on my finger?




Kväll = mysigt plugg

Idag har jag mest gått och längtat efter att det ska bli kväll. Jag tycker det är så himla mysigt när man har ätit mat, diskat och spelat lite sims. Så nu ska jag ta mig en kopp te och göra färdigt mina läxor! Läxorna kanske inte är så mysigt, men när man får sitta i sin egna lägenhet och dricka en kopp te och veta att man inte har några måsten då gör det inget att dom stör lite granna.

Imorgon blir det en lång dag i skolan 8-17, jag vet inte hur jag ska orka, men det går säker fort, och så har jag min favorit lektion sista timmen, Qi gong! Jag älskar det, och det är nog ett ämne som jag skulle kunna tänka mig att fördjupa mig i. Men som sagt, tillbaka till pluggandet!



Jag vid bordet, med mina böcker och mitt te :)

I valet och kvalet

Nu har skolan slutat och jag har precis kommit hem. Jag har jätte mycket läxor känns det som, jag ligger efter med allt! Plus att jag fick veta idag att vi ska ha en redovisning inför klassen om dadaism (?) snälla döda mig.

Men nu står min pojkvän och drar i mig och vill att jag ska se Desperate Housewives, Så jag antar att läxorna får vänta!

C ya

Inte perfekt

Jag är sämst, jag kan ju inget, jag skulle sluta vara onyttig, hur gick det? Åt helvete!


Men jag ska inte ge upp, jag ska försöka, jag ska ge det en chans!

Here I come

Ny dag - ny start

Idag börjar mitt nya liv, eller iallafall förändringarna!

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart ta bussen till tandläkaren, jag har aldrig haft ett hål i en tand, så jag hoppas att jag inte har det nu heller. Senare idag ska jag och Hanna gå på ur och pen och kolla på en klocka, jag har hittat en på rea, men får se om jag köper den.

Nu ska jag äta klart och göra mig klar! Ha en bra dag!!

Kanon

Kvällen igår vart ju kanon! Jätte kul ju :) Det måste vi göra om Martin!
Jag vet inte riktigt vad som gjorde den så bra, men jag hade så kul, skrattade typ hela tiden!

Idag så kommer mormor med en skurmopp så då ska jag torka golven.
Och så kommer Fredriks mamma och Kenneth skulle jag tro.

Nu ska jag städa upp lite granna och sedan ta en dusch, så jag blir människa igen!

Vi hörs, puss hej

Det blev tyvärr inga bilder sen igår, jag hade inte kameran med mig :/

Lördags fest








Nu så ska jag dra iväg till Martin och förfesta lite granna, sedan blir det bockarna!

Vad ska ni göra ikväll? :)

vi hörs!

Vad allt kan ändras fort!

Ja, det blev ingen myskväll! Vi tar den i morgon istället :)

Ikväll blir det utgång :D

Lördag!





Nu har jag kommit hem från en lite shopping runda med mamma och Niklas.
Vi va på Mio, och jag funderar över att köpa ett till sängbord som hör till sängen, jag fick ju ett när jag fyllde år och det skulle ju vara roligt att ha ett på varera sida, ett som är mitt och ett som är Fredriks lixom. Det var nämligen nedsatt från 1100:- till 870:- så jag ska ringa på onsdag och höra om dom har kvar det och har dom det så ska jag köpa det! 
Nu sitter jag och ladda krafterna med en Frooch Smoothie med smak av mango och apelsin!
Ne, nu ska jag städa hela lägenheten som jag har tänkt att göra väldigt länge, och ikväll så ska jag och Fredrik ha mys kväll!

Ha, det bra!

Smoothie





Min smoothie fick inga frysta hallon på en tandpetare på toppen, men den är god ändå!
Eftersom hallonen är frysta blir det lite som sorbé

Fredagkväll

Det gick inte att få igång photoshop, de va synd!

Nu har jag precis duschat och smörjt in mig i en underbar kräm från Yves Rocher. Den är jätte bra för torr vinterhud som jag har, man blir hur mjuk som helst, den är helt enkelt underbar!



Nu ska jag göra mig en hallon smoothie. För en sådanbehövs:
1.5dl frysta hallon
1liten banan
2dl Vanilj youghurt
Häll allt i en plas skål och använd en stavmixer så är det klart på mindre än 5 minuter!
Det är jätte gott :)



Gott! Och nyttigt ;)

Photoshop

Nu har min sköna fru fixat photoshop till mig! Så nu ska vi instalera och sedan ska jag fixa till lite på bloggen!

Inget illa menat Jossan, din design va jätte snygg, tack så mycket för den men den är så mycket jul!

By the way, det va jätte fint väder ute, nästan lite vårväder! Härligt, jag vill ha vår nu! Och sommar!

Puss hej

12 dagar för sent

Idag känner jag mig effektiv! Jag har varit sjuk nu sen i måndags och nu känner jag mig bättre, men inte frisk. Jag känner att jag inte orkar sitta och inte göra någonting längre, jag vill hitta på något, så idag ska jag börja med att klä på mig och ta en promenad, sedan gå på ica och handla lite granna, sen ska jag städa, ta en dusch och peela hela kroppen och fixa fötterna, måla och lite sånt och till sist så ska jag laga flygande jacob. Gud vilken dag!
Till veckan börjar även mitt "bra" liv, jag ska bli smäcker, som Hilda säger. Det var ju menat att det skulle hända efter nyår, men jag fick inte en sån bra start, jag har varit ganska stressad och så på grund av flytten och det kändes inte som ett bra läge att bryta mönster i levnadsvanorna. Men så tänkte jag att jag skulle börja när skolan började, och vad hände då? Jo, jag blev sjuk. Och jag kan ju inte träna när jag ligger i feber, och glass är ju så gott att äa när man har ont i halden. Jag vet, bara massa bortförklaringar, men nu är det allvar! Jag börjar den 12 januari, 12, dagar för sent, men jag börjar ju iallafall!




I got the curves!
I like them
but they need to be smaller.

Om det ändå kunde vara sommar så man fick vara sådär brun!

Onsdag

Idag var det första dagen i skolan, jag var där från 8-10,30 sen orkade jag inte mera. Så jag gick hem och la mej på soffan, och sedan fick jag värdens ryck och bokade tvättid kl 16-19, bar ner lådor till frådet, städade i vardagsrummet, diskade, ocn nu ska jag snart damsuga! Jag är en ducktig flicka!

Nu ska jag ta en aldvedon, snyta mig och damsuga!




En förkyld Marica och en Beylies som tycker om att sova i flyttlådor!

Ännu en sjukdag

Nu har jag precis tagit enn härligt bad (?) Jag hatar att bada i badkar, Varje gång jag ska sätta mig i badet så blir jag kiss nödig och måste kliva upp och gå på toa, och när man har suttit i fem munuter så blir vattnet kallt, och så är det så skönt att häva i mera varmt vaten, men när man har suttit en minut i det varma vattnet så börjar man svettas och vill bara kliva upp.  Ne, jag föredrar en dusch.

Nu har fredrik lagat pasta carbonara :) och vi ska äte middag framför TV:n för jag orkar inte röra mig!

ha det bra!


Sjuk

Idag ahr jag varit hemma och varit sjuk. Inte så speciellt kul att ha ont i halsen och bara ligga på soffan hela dagen. Och eftersom jag är en väldigt rastlös person som bara kan sitta still ett kort tag (det är ju inte så att jag vill ut och springa, för så sprallig blir jag aldrig) så fick jag väldigt mycket spring i benen och diskade och städade i köket, så nu skiner min spis så man måste ha solglasögon när man går in i köket. I morgon så ska jag städa resten av lägenheten, damsuga och så. Och så ska jag ta itu med mina jävla lådor som bara står! Nu vill jag komma i ordning!

Mamma va hit med Beylies idag, vi ska testa att ha henne här, hon går ju inte ut när hon bor hemma hos mamma ändå, så vi får väl se hur det går, och går det inge bra så får vi lämna tilbaka henne.

Ne nu ska jag ta mig en dusch och sedan ska jag göra några kvällsmackor. Vi åt vita bönor till middag, inte någon höjdare!

Vi hörs!


Gull kissen Beylies <3

Ensam hemma

Fredrik har gått och lanat hos Forslund. 19 och 20 år och sitter i samma rum och äte chips och dricker juice och spelar dator. Det är så man gråter, jag tycker det är menisngslöst! Men vad ska man göra? Jag fick ju en skön hemma kväll, jag köpte mig lite ostbågar och nu har jag nästan sett klart på en film på 3:an. Efter det så ska jag gå igenom en påse mamma kom hit med.
Imorgon så kommer farmor och farfar och hälsar på, sen kommer mamma och hälsar på. Sen tänkte jag höra om Eken kanske ville komma i morgon istället för idag. Sophia ska åka hem i morgon så hon ville ha lite tid med henne ikväll :)

Bilder på lägenheten kommer nångång, jag vill komma i ordning riktigt först.

Ne, nu ska jag ta itu med påsen där.

Vi hörs

Dagen efter

Det blir inte mer fest hos oss på ett bra tag iallafall. Jag ska sammanfatta kvällen

smirnoff ice
chamnpange
Lips
saltapinnar
bil
skrika
polisbil
hemma
spya
sova

Och det va inte ja som såg till att det hände heller, det va min söta lilla fru som mådde kanon och fick åka hem tidigt!

RSS 2.0