Ny design?



Satt och funderade över om jag skulle fixa en ny header och kanske lite snyggare design på min blogg.
När jag satt och pillade lite photoshop så blev det den här. Vet inte om jag ska ha den, det kanske kommer fram någon annan så småning om.
Nu vill jag gå och lägga mig, men Fredrik har en kompis här så jag kan inte, han sa att hon skulle gå hem kl 23, det är ju trots allt vardag. Men nu är klockan snart tolv och han sitter kvar och verkar inte ha några som hällst planer på att gå hem.

Nationellaprov i svenska B

Sitter och taggar för nationella i morgon. Vi ska sitta mellan 9.10 till 14,50. Det kommer bli en lång dag. Och jag hoppas jag klarar det, är så himla nervös. Men när jag är klar så ska jag iväg till gymmet! Jag får se fram emot det. På torsdag eller fredag så ska jag på stan och köpa en present åt Hilda, hon fyller år på söndag och jag och Fredrik ska till henne på lördag och fira henne som bara den!

Jag gick in och läste min mejl idag och såg att vi hade fått ett erbjudande om visning på en lägenhet genom hudiksvallsbostäder! Helt otroligt, jag trodde aldig att vi skulle få en lägenhet därifrån, men den är på håsta så vi får se hur den ser ut, är den jätte fin så kan man ju bo där ändå. Fasst jag vill inte bo på håsta, och inte Fredrik heller. Men som sagt. vi får se hur den ser ut.

Nu ska jag plocka fram kläder och göra i ordning allt som jag ska ha med i morgon så jag inte glömmer nått. Och jag får inte sova över.

Vi hörs!


Redan måndag kväll

Jag har inte hunnit plugga och jag har inte hunnit städa. Men jag har hunnit ätit god tacogratäng och jäst i soffan.

i morgon så ska jag och Fredrik på möte på skolan om Italien resan kl halv sju. Sen när jag kommer hen så ska jag damsuga och torka golven för jag ska städa på förmiddagen medan jag tvättar! Och när jag har städat klart så ska jag gå ut på en promenad, och på onsdag så ska jag pallra mig iväg på gymmet och gymma + köpa månadskort. Och så ska jag börja träna på allvar. Det är nu det gäller!

Köpte ett par nya skit snygga skor i dag. Dom kanske kommer på bild i morgon.

Nu ska jag måla mina naglar pastell rosa! Sen ska jag gå och lägga mig, ska upp kl 8 och tvätta.


Söndag

Idag var jag iväg till Hilda och färgade hennes hår. Det blev jätte fint. Och nu på kvällen har jag bakat brownies som kommer upp på min andra blogg som recept.

Imorgon så ska jag på stan och köpa en present till farmor och sen åka hem till henne och äta tårta, tanten fyller 66 :)
Sen så ska jag städa ur min garederop ordentiligt! Nu ska det in med massa vårigt nytt. Jag kom på idag att man kunde nätshoppa på ginatricot.com/se Vilket jag tycker är jätte bra, då kan man handla kläder när man är hemma och är sjuk, eller inte har tid att gå på stan eller varför inte på en söndag, när inte stan har öppet.

Nu ska jag lägga mitt kamera batteri på laddning och så tänkte jag bjuda på outfits bilder till veckan.

I morgon börjar verkligheten

Igår så skulle jag sätta ihop en billy bokhylla från ikea. Och från och med igår vet jag att jag ska göra allt själv eller med någn man inte känner. Jag bad nämligen Fredrik om hjälp och det gick bra tills han trodde att det var han som skulle sätta ihop den och ville bossa över mig, men så var det inte! Det var jag som var chef och jag som skulle bossa, och när han bossar blir det fel. Så han fick inte hjälpa till nå mera och jag han inget tålamod så man skulle ju kunna tro att det blev kaffeved av hyllan, men så blev det inte. Jag lyckades sätta ihop den, själv. Nu ska jag bara ha hjälp med att sätta dit dörren. Undra vilken jag ska fråga.

Igår fick jag träffa Hanna, vi tog en sedvanlig tur genom hudiksvall i Hannas föräldrars Alfa Romeo. Det var så härligt att träffa henne igen, det kändes som år och dar sedan. Men nu är hon hemma!


Imorgon börjar skolan igen, så bli skönt att bli klar med allt, nationella proven i svenska och engelska och alla andra uppgifter och prov som man har.

Nu ska jag äta mat som min fru har lagat till mig, han är bra söt ändå.

Vi hörs!

Lördag

Idag så ska jag och Fredrik hem till mamma och hälsa på, Patric fyllde år förra veckan så vi ska äta lite smörgåstårta! Mumms!

HANNA KOMMER HEM IDAG!


När jag kommer hem så ska jag sätta ihop ett vitrinskåp jag har köpt på ikea. Vi får väl se hur jag lyckas med det.



Här har ni mig idag, jag ser ju väldigt glad ut.

Torsdag kväll, en timme närmare helg

Först vill jag tacka alla som sa grattis till att jag ska få ett syskon. Jag är jätte glad över det, jag ska skämma bort den lilla ungen hur mycket som hällst! Det ska bli Maricas lilla bästa!

Sen vill jag säga: Vilken dag! Den har gått jätte fort och det är skönt, i morgon är det fredag och jag känner inte för att sluta praktisera på fasett, jag trics så himla bra, tur att det är är ett ställa jag kommer komma tillbaka till och JOBBA på! Gud så härligt.

Nu ska jag säga att jag ska gå och lägga mig, ska dra igång O.C säsong 1 på TV;n och krypa ner i sägen med min katt!

Good morning wednesday

Idag känner jag mig effektiv. Jag klev upp kvart i åtta och gjorde våfflor (eftersom det är våffeldagen) och nu sitter jag och borstar tänderna, och jag är inte stressad för bussen går inte förens om 15 minuter. Good day!

Om det är någon som har namnförslag till min lillebror eller lillasyster så är det bara att komma med förslag :)

Tillökning

Det ska bli tillökning i familjen! En bebis. I september. Nu är det sagt.




























(Det är mamma och Patric som ska få barn) Jag ska få ett syskon, vid 19 års ålder. Jag har inga problem med det. Ska bli himla kul att ha en liten en som man kan skämma bort hur mycket som helst!

Nu har jag varit duktig!

Nu har jag städat lägenheten från vrå till tak! Och snyggt blev det, så himla frächt.

Jag ´laddade hem O.C säsong 1, vilka gammla minnen det är som väcks till liv.

Snart dax för en dusch och snart kommer Fredrik hem, då ska vi laga kycklign och ris, och ikväll så ska jag till mamma och hälsa på :)

God morgon

En härlig morgon, solen lyser och det blåser, ända problemet för att snön ska försvinna är att det inte är plus grader, det är -6! Uch.

Idag är jag feberfri, härligt, jag hatar att vara sjuk, men nu mår jag bättre och i morgon blir det fasett igen, härligt!

Det är även klart att jag ska vara på JP i 8 veckor i sommar, YEY!

Idag så ska jag städa lite och ta en promenad i solen. Vi hörs :)

Utmaning

1. Vad heter du?: Marica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mitt
3. Flicknamn: Margareta
4. Pojknamn: Morgan
5. Yrke: Matte lärare 
6. Färg: mjukt rosa?
7. Klädesplagg: Marilyn Monroe klänning
8. Mat: Mjuktbörd
9. Sak i badrummet: Mun salva 
10. Plats/stad: Maldiverna 
11. En orsak att vara sen: Mag ont
12. Något man skriker: Marica, mitt i natten 
13. Film: Mitt liv som hund 
14. Något man dricker: Marmelad, nej, Margerita 
15. Band: Vaddå band?
16. Djur: Mulvad
17. Gatunamn: Måsvägen 
18. Bil: Mitsubishi
19. Sång: My baby

Jag utmanar:
- Michaela
- Veronica
- Hanna
- Caroline
- Josefine


Reglerna är enkla:
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, inte hitta-på-ord! Om personen som jag utmanar har samma bokstav som mig, får denna inte ta samma ordval heller.. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


En kväll med Ben och Jerry

Idag har jag bara tagit hand om mig själv. Det har varit skönt, jag har duchat länge och bara myst i soffan med en burk Ben & Jerry´s, härlig dag!

Nu ska jag fortsätta mysa och kolla på TV på hela kvällen.




Alla har sin favorit vilken är din? Min är Baked Alaska! Mumma!

Ny vecka - Ny start

Jag lovade ju en nystart i bloggen denna vecka. Och sagt och gjort, klart det kommer att komma uppdateringar varje dag nu!
Idag så är jag hemma från praktiken, jag började må dåligt i går och idag har jag vardens huvudvärk och så tror jag att jag har feber :( Jag hatar att vara sjuk! Men jag måste ta det lungt så att jag blir frisk fort, så nu ska jag ta en alvedon och dricka lite te och sedan krypa ner i soffan under filten och kolla på nått dåligt program på tv.

Vi kanske hörs sen!

Torsdag

Hallo. Anneli har min kamera, så jag har inte kunnat knäppt några kort på mitt nya fina vardagsrum. Men när jag får tillbaka den så ska ni få lite för och efter bilder!

På måndag så ska jag börja blogg inge ordentligt. Jag har inte haft tid nu, jag praktiserar på Fasett från 10 till 18 varje dag så det finns inte så mycket tid för datorn.

På lördag så kommer Hilda, vi ska dricka vin, mysa och ha trevligt!

Nu ska jag städa, det är jätte stökit här!

Blogg lös!

Jag har inte tid att blogga känns det som, har så mycket för mig fasst ändå inte. Men jag ska hitta tiden!

Vi hörs ;)

Eat, drink and have a good time to night cuz tomorrow you die(t)

Idag har jag varit med Hilda hela dagen vi va på stan och handlade lite saker till mitt vardagsrum och så fikade vi på jambo. Och så var vi till Anneli och hämtade ett nytt soff-bord. Det kommer bli så fint i vardagsrummet nu. Ni får se bilder i morgon!

På kvällskvisten så åkte jag och Hilda ner på stan och gick och käkade på Texas med Marcus och hans kompis Anders, vi hade en trevlig stund :)

Tack så mycket för ikväl Hilda. Du e la bra du :)



Bilden är inte från ikväll.

Anneli har min kamera :P

Har ni saknat mig?

Jag har inte haft tid att äns starta datorn. Inte för att jag har sysslat med nått särskillt, men jag har jobbat till kl 6 varje dag och då när jag kommer hem är jag så trött att jag orkar inte göra nått.

Idag så ska jag på stan oh köpa lite inredning till vardags rummet. Jag håller på att fixa lite snyggt där inne, lite vårigt och fint!

Nu ska jag äta Frukost, jag är hungrig som fan!



Träffade Veronica på hemköp igår, det va ju jätte roligt, vilken tevlig tjej!


Vattengympa

Nu har jag kommit hem från ett pass vettengympa. Grym träning om man tar i. Jag kommer säkert att ha tränings värk i morgon.

Tror jag ska ta mej nått att äta, är så fördjävla hungrig.



Fredrik hade lagat mat till mig då jag kom hem från praktiken, vilken fru jag har! Och nu vet jag vad jag ska köpa till han i födelsedags present ;)

Måndag.

Imorgon börjar min nya vecka. Jag var ledig idag! Så jag har börjat kolla på 1 säsongen av vänner och tvättat och städat och handlat. Men nu ska jag inte lyfta ett finger hela veckan, Fredrik har nämligen lovat att göra allting och ha maten klar till jag kommer hem :) Gull :)

Nu känner jag för lite choklad. Kanske skulle baka en kladdkaka? Jag ska inte fundera över det längre. Jag gört!

Bingolotto!

Ikväll har jag inget bättre för mig så jag spelar bingolotto. Det är väl inge fel med att vinna pengar?



Snart kommer Fredrik hem! YEY!

Söndag

Det är så skönt när man är ensam hemma. Jag älskar det. Iallafall när man vet att Fredrik kommer komma hem idag. Jag drömde att han va otrogen i natt. Jag kom på han med en annan tjej, Det vill jag aldrig vara med om på riktigt.

Igår så var jag ut och åt med Hanna och Hennes kille. Mycket trevligt.

Nu så måste jag skynda mig att göra mig i ordning för jag ska till Josefine som fyllde 17 den 27 februari. Hon måste få en present!

Vi hörs. Puss hej

FF=Fredrik Fritt

Ikväll är Fredrik hos sin kompis Matthias. Dom lanar.
Jag har precis kommit hem från Hanna Ankerstedt. Vi va på Hot chili och käkade lite middag. Jag fick även träffa hennes pojkvän Tobbe från huvudstaden, han var väldigt trevlig.

Nu, efter som jag är ensam hemma och har lägenheten för mig själv så ska jag sätta mig i soffan och titta på desperate housewives. Viklen kväll! Gud så skönt.

Fasst jag kommer sakna min plupöp när jag ska sova. Det kommer bli så ensamt.

Fredags kvällen

Igår var jag och Fredrik och åt middag på texas. Det var jätte gott! Och jag åt dolly parton som vanligt!
Det var meningen att vi skulle gå på män som hatar kvinnor också. Men när vi hade ätit så gick vi hem till Anneli och Kenneth i stället. Det var mycket trevligare där.

Idag så ska jag och Fredrik ner på stan, stackarn har inte hittat nån praktikplats och vi börjar praktiken på måndag. Så nu får han ta första bästa. Själv så ska jag vara på fasset. Det kan ju bli kul. Men nu kurrar det i magen. Vi kanske hörs sen!

Fredags kvällen


Nu är jag klar. Och snart ska jag och Fredrik ner på stan.
Vi ska gå på Texas och äta middag och sedan ska vi gå och se "män som hatar kvinnor"
Vilken kväll :)

Nudel-o-rama



Det gör inget att vara fattig student. Nudlar är gott :)

Fredag, och livet, oj lovet* är snart slut

Idag har det inte hänt ett dugg. Jag har duchat och fixat naglarna. Och nu va Hanna hit och hämtade sin ring. I morgon åker hon till englad i tre verkor. Hur ska det gå?

Nu vill ja inte sitta här nå mera. Vi hörs!

Before After




Lekte lite i photoshop och jag tykte att jag behövdes fräshas till lite. Här är resultatet, Hur tycker du det blev?

Torsdag

Idag kom svärmor och Kenneth på middag. Dom fick tacogratäng och citronpaj. Gratängen var god, men jag tyckte inte om pajen. Men men, man kan inte lyckas gämt.

Ikväll blir det iallafall en kväll framför TV och 3:an. Nu är de två och en halv män, och sedan är det stockholm arlanda premjär, så man måste ju se vad det är för nått. Det kanske är lika kul som färjan (?) sen blir det lyxfällan. Och kvällen slutar med 2 och en halv män igen! Underbart.

Vi hörs!

Onsdag. Lill-lördag

Idag blir det onsdagsutgång!

Hanna och Patricia kommer hit ikväll och myser sen drar vi ner på stan.
Nu ska jag packa upp det jag har ahndlat och sedan laga lite mat. Vi hörs kanske senare eller i morgon. Då kommer bilder.

ÅH! jusst de, Kolla min nya blogg : efterratten.blogg.se

hade

I taket lyser stjärnorna

Har precis kommit hem från bion med Hanna. Vi såg "i taket lyser stjärnorna" Den va bra, men jag tror inte att det är en film som jag kommer se igen.

Ikväll blir det inte mycket. Jag ska kolla om det är nått bra på tv och om det inte är det så ska jag ladda hem en film, och så ska jag lägga mig tidigt.

Ha det bääst. hej då

Tisdag

Gud, jag såg nu att klockan va halv 2 och jag har inte klättpå mig än! Nu måste jag skynda mig för jag och Fredrik ska ner på stan och leta en praktikplats och sedan ska vi fika och sen ska jag på bio med Hanna. Vi ska se "i taket lyser stjärnorna". Kommer bli trevligt! Vi hörs, puss hej!

Den efterlängtade kvällen

Nu är klockan tio över nio och vilket betyder att jag får gå och duscha och sedan läga mig. Det finns ju inget annt att göra en sån här kväll. Den här dagen har verkligen varit seg. Och nu vill jag ducha och känna mig lite fräch!
Imorgon ska jag iallafall på stan och leta praktik plats. Då kommer man bli trött till kvällen i allafall. För det är jag inte nu, bara konstigt hungrig.

Vi hörs!

Coca Cola light vs Coca Cola zero


Jag har precis sett två reklamer med dom "sockerfria" cocoa colerna. Jag har hört att dom gjorde coca cola zero till mänen eftersom coca cola light var en mer kvinnlig dryck och att inga män drack den. Alltså tyckte coca cola company att alla borde drick aspartan (fejk socker). Nåja, reklamen. Det är ju givet enligt reklamen att coca cola light är en tjej dricka när det är tjejer på reklamen som dricker och får väldigt mycket självförtroende fular sig på bröllops fotografierna trycker näsan i fönstret åt chefen (som också är tjej) och spöar en kille i tv spel. Jag vill bara försvara mig som tjej och säga att jag behöver inget fejat konstgjort slisk för att få självförtroende! Och Zero reklamen. Seriöst. Det är sex, och killen är skit snygg och han ligger med en skit snygg tjej som går halv naken genom hela reklamen och på slutet så sprängs allt medan han hissas upp i en helikopter (?) Det finns ju bara en sak att säga; boys will be boys! 
Det som retar mig mest med dom här könsdiskriminerade reklamerna är att dom säljer. Folk går ju på allt. Om du skulle säga till mig att du aldrig har påverkats av en reklam så ljuger du. Eftersom media är den bästa på att påverka människor och deras betenden finns det inte en chans att du aldrig har påverkats. Du kanske inte har köpt precis det du såg på reklamen, men du har garanterat tänkt någon gång: Åh, det där kanske man skulle prova! Eller: Åh, fan va coolt.

Och om du dricker coca cola zero och är tjej har du säkert tänkt: Coca Cola zero är lite colare iallfall.
MEN absolut iget fel i vad man dricker. Drick vad du vill, jag föredrar Coca Cola.


Coca Cola Zero




Coca Cola Light

Det är så uppenbart!


Vilken seeeeg dag

Kl är halv sex och jag har inte gjort nått annat idag förutom att diska och kollat på TV. Men nu snart ska jag och Fredrk gå ut och gå. Det ska bli så skönt att göra nått idag, få lite luft. Nu ska jag plocka ihop lite så det ser ut som ett hem här, och så ska jag bädda sängen !


Här ar ni mig

Looooov!

Jag hittade inget baltyg i lördags. Det va lite synd, jag hittade en färg men man kunde inte sy min klänning i det tyget.

Igår så var jag, Fredrik, Patric och Niklas till järvsö ochj åkte skidor. Mia pjäxor måste det va nå fel på, så jag hyrde ett par, sen så blev jag åksjuk i sitt liften och åkte ner och satte mig för att vila. När alla de andra kom var det dax för lunch så vi köpte hamburgare och åt. Sen gick ja på toa och kräktes. Mådde dåligt ett tag, men sen så åkte jag lite till. En mindre lyckad dag. Men jag hade kul så länge jag åkte. Och idag har jag ont i hela kroppen!

Idag kommer det inte bli mycket gjort. Jag känner ingen speciell ork till något. Fasst om det slutar snöa så ska jag gå ut och gå.

Jag bstämde igår att jag måste börja träna. nr 1 det ska inte vara jobbigt att åka nerför, nr 2 mina täckbyxor var nästan för små och nr 3 min jacka va också för liten. Det vart lixom droppen.
Så om jag har mindra träningsvärk i morgon så ska jag gå till friskis och köpa mig ett månadskort!

RSS 2.0