Nervositet

Nervositeten stiger för varje minut, jag vill att han ska ringa nu och säga att lägenheten blev våran. Jag vill inte vänta längre nu! Och vad han än säger till mig i telefonen så kommer jag börja grina, kanske för att jag blir glad eller för att jag blir ledsen. FAN! det knyter sig i magen värre än när jag skulle till egypten...

Tummar och Fest

Ja, då håller vi tummarna på att vi får lägenheten i morgon!


Ikväll blir det utgång. Bilder kommer sen.





Jag älskar dej Fredrik Du är mitt allt <3




Jag vill ha söndag!

Ja, det är nog första gången i mitt liv som jag säger på fredagen att jag vill ha söndag. Men nu finns det en speciell anledning; Jag och Fredrik får veta om vi får en lägenhet! Jag är så himla nervös, jag vill verkligen flytta hemmifrån, jag trivs inte alls, för det mesta så känner jag mig bara ivägen. Men om jag skulle få bo med Fredrik i en egen lägenhet så tror jag att allt skulle bli bättre :)

Men nu ska jag plocka ihop i mitt rum, för Hanna kommer snart och då ska vi titta på IDOL :D   


jag och Fredrik i Egypten.
Jag vill bo med dej <3

Måndag

Så var det en början på ännu en vecka. Den här veckan kommer gå jätte fort!
Tisdag - Fixa naglarna, tvätta
Onsdag - Fira farfar, middag med Fredrik
Torsdag - Träna med Hilda
Fredag - FEST!
Lördag -
Söndag - julskylltning

Här kommer Ute och inne listan nummer 2, vi börjar med ute:
Ute:
Foppatofflor,
det är inte okej att ha dom längre! Dom är FULA!
Färjan, Det är det sämsta program som någonsin gått på tv. Det är inte intressant
Kyla, Det är hämskt! Sådana dagar som det har varit idag; hårs nordanvind, snö och 5 minus grader önskar jag att overall va väldigt mordent!

Inne:
Sommarkyss,
en sån härligt god drink på bockarna, den smakar jordgubb och absolut inge sprit :)
Stora varma koftor, Det är så härligt att ha på sig en stor varm grovstickad kofta. Man fryser inte alls.
IKEA, Billigt bekvämt och prisvärt, jag behöver inte skriva mera, alla vet redan vad jag pratar om!


IKEA

Igår så var ju jag, Evelina och Sofia iväg till sundsvall och IKEA. Jag vill tacka för en super trevlig dag :)

Jag hittade jätte mycket på IKEA; saker till badrummet, en bäddmaddras, lakan, ljusslingor, julklappar och julklappspapper :)

Så idag så har jag skruvat upp lite grejjor i badrummet och det blev jätte bra!

Jag har även hunnit med att äta middag hos mormor för att hon fyllde år igår. Vi fick köttbullar, mumma :)
Nu ska jag starta en maskin tvätt, och sedan ska jag bädda rent i sängen. Och sen är det sängen som gäller, jag är jätte trött.
Imorgon blir det Hilda hela dagen i skolan, sedan ska jag iväg och träna och även beställa frisör tid och kvällen kommer ägnas åt pluggande. Jag ligger efter som bara den.

Puss hej!

Tidig-lördag-morgon

Tidigt och lördag borde inte få finnas i samma mening. Men idag så gör det ingenting att jag fick kliva upp kl sju som alla andra dagar, det är nämligen så att jag, Evelina och Sofia ska åkta till sundsvall och IKEA! Gud vad jag ska handla!
Ikväll ska jag och Fredrik på Texas och äta middag, det ser jag verkligen fram emot :)
Och i morgon så ska jag till mormor som fyller 59 år idag faktiskt, men vi ska fira henne i morgon.


CYA

Äntligen helg

Nu är det äntligen fredag.

Jag har städat hela övervåningen, varit ut med grejos på vinden och nu har jag hunnit slappna av. Nu väntar jag på att tjejerna, Emma, Tilda, Hanna och Pratricia ska komma och så ska vi se på idol. Veckans höjd punkt! Och ikväll så ska Anna ut, jag har inte tyckt att hon har varit bra sen första början, det är hennes tur att åka hem ikväll. Och om hon nu inte skulle åka så ska Johan ut. Fine, han är musikalisk, men jag har fått nog av honom nu.

Från en sak till en annan! Igår så var jag och Hanna iväg till Gävle och läkerol arena för att skåda Brynäs-Färjestad. Matchen slutade 2-2.

Morning

God morgon alla pigga och glada! Cch alla andra också för den delen.

Idag kommer det bli en väldigt fullpackad dag. Jag går i skolan från 8-15.00, sen ska Hilda följa med mig hem och prova lite kläder och så ska vi göra oss i ordning. För ikväll ska vi till Rebecca som fyller 18år. Och när det är klart så ska jag till Fredrik, och där ska jag spendera natten. Så, nu blir det inget bloggade föräns kanske på torsdag kväll. Jag vet inte hur trött jag kommer vara för jag ska nämligen på Hockey i gävle i då, direkt efter skolan!

Men ha det bra!
Pössen


Dagens outfit

Ja, det kan faktiskt vara kul att se vad andra människor har för kläder. Därför tänkte jag lägga in dagens outfit nån gång i bland (när man har snygga kläder). Men idag blev det inte av som jag lovade, men jag måste ha någon som knäpper koertet för det blir inte bra när knäpper med spegeln moch jag har ingen cam. Så va de med de!

Nu ska jag iallafall gå och ta lite fika, macka och te, sen ska jag lägga mig i min sköna säng och sova hela natten!

Pössen


Feng shui

Jag har läst en bok; feng shui för själen. Den boken har fått mig att se på livet på ett annorlunda sett. Om du har det krångligt med huset/lägenheten/rummet eller känner dig i obalnas med andra saker i livet så tycker jag defenetivt att du ska läsa Feng Shui - för själen av Agneta Nyholm Winqvist. Den har förändrat mitt liv, nu kanske den kan förändra ditt.





Nytt liv

Mitt nyttiga liv börjar idag! När jag kommer till skolan, eftersom jag äter en sån härlig frukost; kexchoklad och läsk! Men jag köper en macka och en juise när jag kommer dit. Jag tänkte även börja träna lite på allvar och hänga med bättre i skolan. Jusst nu är det som jag har kört fasst i en grop. Jag orkar aldrig något. Och när det händer något så blir jag jätte stressad. Men det ska det bli ändring på. Nån dag den här veckan ska jag även gå till ungdomsmotagningen för att få be om att prata med en kurator. Inte för att jag har några jätte problem, men förra året gick jag till kurator och fick ordning på livet, och det här året har jag inte gått hos en, så det är ju ganska uppenbart vad som saknas jusst nu. Jag är en person som älskar att prata, och jag behöver någon jag kan prata med som inte sägar vad som är rätt eller fel tillbaka.

Nu ska jag äta upp och göra mig iordning!
Vi ses i eftermiddag. Då blir det lite feng shui och min "dagens outfit"

Julklappar

Nu har jag gått hela dagen och letat julklappar! Jag har köpt dom flesta, men jag tycker det är så svårt. Jag kommer nästan aldrig på nått spännande, anorlunda eller personligt. Dom senaste åren har jag bara köpt om jag har hittat nått, men jag tänkte att alla skulle få sig en lite present i år. Det är lättast att hitta till Fredrik och till min bror Niklas. TIll syster var det ganska lätt i år faktiskt. Men mamma, ocn Patric och mormor och farmor och farfar, kusiner, svärmor och svärfar. Ja, det är skit jobbigt. Till slut blir det väl att man köper ljus till allihopa. 

Jag ska ju att jag skulle skriva en inne och en ute lista. Jag hade igentligen velat ha den skriven på söndagar eftersom det är den sista dagen på veckan. Men måndagar går väl lika bra! 

Ute: 

3. Ovänner
     Det är så himla jobbigt att vara 
     ovän med någon. Det tar på krafterna
     och man mår inte alls nå bra. Se till
     att vara vänner!!


2. Pastellfärger.
     Nu på hösten ska det 
     vara mörka färger som, vinröd, grå,
     mörkblå, svart och naturvit. Det är
     jätte fint och det känns mysigt i
     höst mörkret.


1. Godis. 
    
Nu går godis, läsk, chips
     och andra onyttigheter bort för mig.
     Det är nu man ska börja men det
     nyttiga om man vill ha en sund och 
     härlig kropp till sommaren.


Inne:

3. Varmchoklad med grädde. 
    
Jag vet att jag skrev för 2 sekunder sen
    att onyttigheter skulle gå bort. Men det
     finns väl inget bättre än att sätta sig på
    Jambo med ett gäng kompisar en kall 
    höst/vinter dag med en kopp 
    varmchoklad med vispadgrädde!


2. Idol.
    Det är mitt absoluta favorit program
    jusst nu. Varje fredag sitter jag bänkad
    framför TV:n och håller tummarna för
    Alice och Kevin!

1. Julen.
     Julen närmar sig med stormsteg.
     Och det är så mysigt att köpa julklappar
     och jul pynta!




Måndag morgon

Först vill jag tacka Josefine så hämskt mycket för en trevlig dag igår och att hon fixade mig blogg design! Det blev jätte fint!

Fredrik kom igår kväll och fick sin överasking, Massage. Det passade väldigt bra för att han hade jätte ont i nacken, så ont att han ska till hälsocentralen idag och kolla den. Stackars liten. Själv så tänkte jag dissa skolan och inte göra nått speciellt idag. Äta frukost står överst på listan iallafall.

Vi hörs!

God morgon

Så var det en ny dag, söndag. Dom flesta tycker inte om söndagar, det gör väl inte jag heller för den delen. Jag hatar när man vet att man måste till skolan dan efter. Och så sitter man bara hemma och väntar på att tiden ska gå och man får gå och lägga sig. Men den här söndagen kommer inte att bli som alla andra! Först ska jag städa, sen ska jag åka och hälsa på Josefine (www.josefinejosefinej.blogg.se), det ska bli riktigt kul, vi har inte träffats på evigheter! Och efter det ska jag till mormor, det va också ett tag sedan. Och till sist så kommer Fredrik hem till mig, vi ska kolla på film och mysa. Och så har jag en överaskning åt honom, men det kan jag ju inte skriva nu, om han mot förmodan skulle läsa!

Nu är det bäst jag sätter fart så jag hinner!

C ya!



The begining!

Ja, då börjar jag med ett nytt tappert försök med att hålla igång en blogg!
Förra gången gick ju inte så bra eftersom att uppdateringarna kom en gång i veckan eller mer sällan.

I denna blogg tänkte jag ha en inriktning, och då ska jag skriva om det jag är bäst på, och var är inte det? Jo! Mej själv så klart! Varför inte bara ha en blogg med bara mig tänkte jag? Självklart kommer det mode, skönhet, relationer och skvaller, men så klart från mig själv! Jag ska göra en inne och en ute lista i veckan, (tack Hilda som gav mig inspiration) Sedan lovar jag att det kommer komma en uppdatering om dagen så länge jag har en dator till hands! 

Min brillianta idé om att skriva om mig själv gav mig en underbar tanke om ett perfekt namn:

Me, My self and I




Have a nice time!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0