Balklänning

Idag så ska jag iväg och kolla på tyg till studentbalkälningen. Jag vet inte riktigt vad det ska vara för färg men det lutar åt en, men det säger jag inte för det ska bli en suprice :D

Nu ska jag äta frukost sen göra mig klar :)
 Vi hörs

It's friday i'm in love

Nu shåller jag på att laga kyckling gryta till mig och min sambo. Jag är jätte hungrig så jag hoppas att det blir gott :)

Ikväll så ska jag kolla på lets dance och äta godis (A) Och så ska jag städa så har man det gjort för helgen och lovet!

Ni får ha en underbar fredagskväll! Puss

En vanlig tråkig torsdag

Nu har jag precis ätit klart min frukost och skrivit klart religonen. Det känns skönt att jag ligger bra till iallafall i ett ämne. Nu ska jag göra lite Engelska och sen så ska jag göra mig i ordning och kl 4 börjar jag jobba.

Ikväll ska jag på ljusparty! Det är jätte bra ljus, dom lyser jätte länge och luktar jätte gott, även om man inte har dom tända.

På lördag så ska jag och Fredrik åka till Järvsö och åka skidor. Gud va kul :D Får jag äntligen använda mina nya skidor och pjäxor!

kl 20.02

Jag har jätte dålig fantasi när det gäller rubriker. Jag skriver en rubrik sen så stämmer inte alls innhållet i texten in. Men skit samma.

Nu sitter jag och kollar på Hairspray, den verkar jätte bra. Jag börjar bli som när jag va liten, då satt jag och kollade på en film i högst en timme, sen orkade jag absolut inget mer, nu har jag kollat i en timme och jag tror inte att jag orkar kolla nå mera, jag är jätte uttråkad fasst än filmen är bra!

Jag tror jag ska ta mig en macka och sedan kolla på Greys Anatomy, ÄNTLIGEN!! Jag är så himla glad att det har börjat. Halleluja!

Wednesday

Idag är det mitten på skolveckan och om två dagar är det lov, gud vad det ska bli skönt. Fasst när man inte har nån skola så måste man ju göra massa nadra saker som man inte hinner andra veckor, det här kommer hända på mitt lov:
*Träffa farmor och farfar
*Bjuda Anneli och Kenneth på middag
* Vara med Hanna innan hon åker till Englad :(
* Plugga så jag inte ligger efter en ända grej när vi börjar igen efter praktiken!
* Städa lägenheten så jag inte behöver städa på ett år.

Sen kommer det säkert nått mera också. Det är ju några dagar kvar.

Nu ska jag göra mig klar. Sen så ska jag och Fredrik åka ner på stan och gå på Qi-gong. Och sedan ska vi köpa en present åt Anneli som fyllde år igår och så ska vi dit och äta middag :)





Ny design igen

Som ni ser så håller jag på att byta design och fixa till den lite. Jag älskar att se förnyelser, som att köpa nya kläder, nya sängkläder, möblera om, flytta, måla om och fixa ny bloggdesign!

Idag kände jag för en jätte lång sovmorgon så jag klev upp vid nio, och åt frukost länge och duchade och gjorde mig halft i ordning,, jag har inte sminkat mig än. Jag börjar inte skolan för än kvart i två, så jag funderar på om jag ska göra lite lunch och sedan sminka mig. Fasst Fredrik ser lite mysig ut så jag kanske ska pussa han lite först!

Vi hörs ;)

Vilken kväll!

Igår blev det utgång för att fira Hanna som fyller 19 i morgon. Jag säger bara vilken kväll! Jag har inte haft så roligt på väldigt länge. Vi liftade från möljen till bockarna. Det var en chiuvava i bilen vi åkte i. Och när vi hade plankat in på bockarna, headbangat framför senen och spelat luft gitarr för alla på där inne till highway to hell så liftade vi med samma kille och chiuvava tillbaka till stadt.

Ikväll kommer Hanna, vi ska mysa och spela bingolotto (?) Så nu måste jag städa, det ser ut som en rövarkula här.
Vi hörs :)

Lördag+Ledig=Stan och fest

Idag så ska jag på stan med min mamma och min bror.

I morse så kände jag mig jätte kär och ville göra något fint för min fru så jag gjorde frukost. Men inte vilken frukost som hällst.




Kolla va gott :D


Min tallrik!


Men nu ska jag iväg och träffa mamma. Vi hös sen :)

Äntligen Helg

Så här har min underbara fredag varit:
kl 9-10 Prov i handel
kl 12-13.30 Föreläsning om stress
kl15-18 jobb
kl 19-23.30 tvätt!

Gud vilken dag. Nu förtjänar jag verkligen att lägga mig och sova.

I morgon så ska jag till Hanna som fyller år. Det ska bli jätte roligt att fira dej :)

Vi hörs!


Ledig Torsdag

Igår åkte jag till Hilda på kvällen och spenderade den där. Det var jobbigt som fan att åka ifrån Fredrik, det kändes som jag skulle vara borta från han i evigheter. Men nu har jag kommit hem och allt är som vanligt. Kanske lite för vanligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag ner på stan och köpe an present till Hanna som fyller 19 på måndag. Och på lördag så ska vi dit och fira henne :) Jag vet inte vad jag ska köpa, eller jag har ju några funderingar. Vi får väl se vad jag kommer hem med.

Det blir inte så mycket ledihet idag fresten, jag ska ju jobba mellan 16-18. Men det ser jag fram emot. Jag trivs på JP-färg. :)

Vuxenpoäng med stort V

Idag beställde jag ett ica kort. Det är ju ett måste om man ska hålla mat ekonomin. Det låter ju inte klokt att jag sitter här och precis ska säga att maten har blivit så dyr, kommer på mig själv innan säger det och menar det. Fasst maten har blivit väldigt dyr, och gurkan? Den är skit dyr! Så jag tyckte att det skulle vra bra att ha ett ica kort så kunde man ju spara lite pengar. Själv tycker jag att det är ett klokt beslut och jag är nöjd med det!


Snart är det fina mitt :)

Måndag!

Idag börjar en ny vecka igen. Den här veckan har jag tänkt att jag ska gå på alla lektioner och göra alla läxor. Vi får se hur det går. Önska mig lycka till :)


Så här ser jag ut idag.


Jag hoppas att Jonatan pratar med sin pappa idag så jag får veta om jag ska åka dit. Jag saknar han jätte mycket och jag vill verkligen åka till han!

Gårdagen <3

Vilken dag. Jag och Fredrik hade det jätte mysigt. Vi beställde hem pizza, myste i soffan och åt chokladdoppade jordgubbar.  Det borde vara alla hjärtansdag varje lördag året om ;)

Idag ska jag inte göra nånting och det känns otroligt skönt. Jag tror inte äns att jag ska klä på mig!

Jag måste bara kommentera Markoolio i melodiestivalen igår. Jag har alltid gillat han, han är en jätte bra artist och han har gjort bra låtar med fart i. Varför gör han då en sån dålig låt? Den var verkligen jätte dålig. Markoolio kan inte sjunga, men han är en underbar artist. Men om man ska sjunga en balad så måste man kunna sjunga! Han sjöng falsk och såg hämsk ut i den dära sametskavajen han hade på sig. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva ett dåligt ord om Marko men jag hade fel!


Alla hjärtansdag

Jag blev så glad över rosen jag fick igår av Fredrik. Jag har aldrig fått blommor förr, och den va så fin :) <3

Men det va ju inte nog med det, när jag vaknade i morse så frågade han om jag ville ha min alla-hjärtans-dag-present (?) Ja, vad ska man säga, jag trodde inte att jag skulle få nå mera men då kom han med ett te som ska vara lungnande, och det är verkligen nått som jag behöver, och så fick jag en sett med massa saker för naglarna som jag ska testa sen.

Och så hade han sett ett mobilsmycke med en kamel som han tyckte passade mig! Så det fick jag också :)

Jag gav Fredrik en kärleksförklaring på bok. Och så ska han få en överaskning till ikväll också :)

Nu ska jag göra en massa lördags mys för mig själv. Och ikväll så ska jag och Fredrik bara mysa :)


Min fru är den bästan frun av dem alla





Se så fin ros jag fick idag.
Puss puss på dig Fredrik nu kommer jag och läggen mig ;)

Fredag den 13 februari

Än har inget hämskt hänt. Men dagen är ju inte slut än.

Nu ska jag slappna av  tills jag ska åka och jobba kvart över två, såg på klockan att det är en halvtimme jag hinner slappna av på. Nu blev jag mycket mindra stressad.

Ikväll är det träff hos Hanna Ankerstedt, det ser jag verkligen i fram emot.

Som sagt, dax att slappna av

Det blir aldrig som man tänkt sig

I förrgår skulle jag va hemma och plugga. Jag har inte pluggat ett dugg än.
Igår går så skulle jag vara duktig i skolan. Jag missade två lektioner
Idag så skulle jag och Hilda gå på stan, Jag får gå själv.


Men vad fan gör det. Det kommer fler dagar och fler saker man kan göra!

Igår köpte vi en micro, så nu sitter jag och dricker varm obo'y, GÖTT!

Vi kanske hörs nått sen! Puss hej

Plugg plugg plugg

Idag så är jag hemma och pluggar. Jag har jätte mycket att göra;

* kap 5 och 7 + repetition till prov på fredag i handel
* Arbetsmiljö prov på måndag
* Hyllningstal till Martina Haag
* Grupparbete i Engelska B
* författatporträtt i Engelska B
* Qi-gong prov i morgon
* Två världsreligoner i Religon

Och så är det saker som jag har glömt också, säkert.

Det ska bli så himla skönt efter lovet när några av dom värsta kurserna avslutas.
Då kommer mitt shema att se ut såhär:



Nästan inget, Gud så skönt!

Tort som dam

Jag har blogg torka, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om!

Det är så mycket som snurrar i huvet men när jag sätter mig ner och ska skriva så kommer inget ut.

Jag tror faktiskt att jag ska gå och ta en promenad nu och sedan handla lite på ica så jag kan plugga ordentligt. Jag ligger efter som bara den.

Ja, nu tillbaka till verkligenheten!

Måndag

Veckorna bara springer fram, jag hinner verkligen inte med. Den här veckna ska jag börja planera mycket bättre så jag får saker gjorda.

igår va det en hämsk bakis dag. Jag va ju inte så speciellt bakis men jag och Fredrik låf i soffan hela dagen och så helt plötsligt blev klockan halv sju. Så då tog jag ett bad, städade och åt lite glass :)

Nu ser jag att klockan springer iväg och jag måste dricka klart min smoothie och göra mig iordning.

Idag ska jag till sjuksyster och kolla vad jag kan göra åt min stress!

Jag måste ju blogga lite

Igår va vi på Björn Rosenström



Vi drack jätte äckligt mouserande vin


Men Björn va snygg, bäst och snällast




Bra inplusköp blev det Josefin, Jag och eken fick en autograf iallafall, gratis.
Och vart fan tog du vägen Hilda?
Han lucktade ju jätte gott :)

Orken

Den finns inte. Jag orkar inte blogga, jag orkar inte skolan, jag orkar knappt Fredrik och kompisar. Jag ska ta och vila nu!

Torsdag, snart helg

Imorgon är det sista dagen den här veckan, och trotts att jag inte har varit i skolan mer än idag så tycker jag att det ska bli väldigt skönt med helg!

Nu ska jag och Hilda åka ner på Jambo och äta mat!





Min nya parfym som jag köpte på finladsfärjan.
Den lucktar jätte gott :)

Ne nu får det ta och....

...vara nog.

Jag orkar inte med en dag till snart, jag går in i väggen. Jag sitter aldrig still men jag får heller aldrig nått gjort. Det står jämt på msn och här i bloggen att jag städar och donar, men det blir ändå ingen skillnad. Jag pluggar aldrig längre, jag sätter mig aldrig mer ner vid datorn och bara slappar och spelar sims eller pratar med kompisar på msn, jag umgås nästan aldrig med vänner längre och jag orkar inte gå till skolan. Det här nya året har börjat med en hel massa skit!

Jag är ingen aktiv bloggläsare

Jag har en sak att betjänna, Jag läser nästan aldrig någon annans blogg. Kan inte ni som läser min blogg kommentera och ge mig eran blogg adress så jag kan besöka eran och läsa den varje dag?

Jag vet ju att det är en del som läser, så snälla kommentera, och har du ingen blogg så kanske du har en annan sida jag kan kolla in!

Tack!


Onsdag mitt i veckan

Det är faktiskt torsdag som är mitt i veckan.

Idag orkade jag inte gå till skolan, jag hade en sån hämsk huvudvärk när jag vaknade, men ja ska gå dit och hämta lite grejjer så jag kan jobba hemma. Men först ska jag städa för det gjorde jag inte igår, och så måste jag gå och handla.

Jag orkar snart inte mera, jag behöver koppla av, jag är gämt stressad! Och det konstiga är att jag inta har nå mycket att göra heller, som ett heltidsjobb, och jag lägger inte all energi i skolan och så vidare...

Ny frisyr




Så här hämskt och risigt va mitt hår i morse:(


Och nu är det så här fint :) Jag blev jätte nöjd!

Lalalallla

Igår kom vi hem från kryssningen. Jag va jätte trött och orkade inte lyfta ett finger.

Det var iallfall jätte roligt :) Och pina colada är jätte gott!

Jag hade med mig kameran med det blev inga vidara bilder tråkit nog. Jag måste bli bättre på att knäppa kort!

Nu ska jag åka iväg och klippa mig! Jag längtar! Jag är så himla trött på mitt hår nu så de ska bli så skönt att få klippa sig!

Och va de för jävla stil Hilda? Bli sjuk! Vi skulle ju gå på bockarna i morgon :(
Hoppas du blir frisk och inte spyr nå mera!

Nu ska ja gå! Puss hej

Det blev för många utropstecken i det här inlägget!


Good morning

Jag har varit dålig att uppdatera dom sista dagarna. Men snart börjar en ny vecka och då tar vi nya tag!

Snart ska vi åka iväg till huvudstaden, ikväll är det ju färja dags! Jag är taggad som ett as :D

Kvällen igår hos Micke var väldigt trevlig. Tack för igår:)

Nå, jag har inte klivit upp halv sju så att jag ska kunna sitta och blogga i tre timmar, nu måste jag packa, göra fika, ge katten mat, bädda och göra mig själv klar :)

Vi kanske hörs i morgon kväll, annars hörs vi på tisdag :)

RSS 2.0