Doppardagen!

NU är det jul :) Myyys.

Jag och Fredrik har ätit grötfrukost och lyssnat på julmusik :) Snart kommer farmor och farfar och hämtar oss så åker vi enligt traditionen hem till mamma och fikar :) Sedan bär det av till Anneli och Kenneth där det ska firas jul så det smäller om det :)

Jag önskar er alla en riktig god jul !

Dan före dan före dopparedan

Nu är snart alla julbestyr över. Jag och Fredrik har städat hela dagen och nu på kvällen har vi gjort knäck. Ska göra dom där köttbullarna också så är det gjort! I morgon så ska jag köpa julklapp till Fredrik, någon som vet vad en kille vill ha? Jag har nämligen ingen aning om vad ja ska köpa. Inte likt mig alls.

Nu spelas Calle Kristianssons album i mina högtalare, ljuv musik från en underbar röst <3

Nej, lite julmys nu, ska tänta ljus och lägga mig i badet med min paradisask (det är okej med mycket choklad på julen)

Mys till det i jul

Jag är så glad! Vi fick julklappar idag från jobbet, som jag för övrigt ska få jobba kvar på ända tills september! WOOHOO! Iallafall så fick jag en massa smällare och raketer till nyår, men funderar på att ge dom till "bättre behövande" (vill inte skjuta iväg något i fyllan) (jag planerar att vara väldigt påverkad av alkohol på nyårsafton) Och så fick jag ett presentkort på ICA, blev en massa god mat med hem. Tack Jonas och Ulla!

Kom hem och överaskade min Honey på thaimat och lite läsk. Belönade mig själv med TVÅ paradis-askar och tog ett mycket varmt och lugnande bad nu på eftermiddan. Ska slå in det sista julklapparna och mysa ner mig i soffan med paradis.

Imorgon är jag ledig då ska jag och Fredrik julstäda på riktigt, samt göra knäck och köttbullar (älskar röbetsallad och köttbullar på vörtbröd med russin)

Vi hörs i morgon :)

julklappar

Handlade alla julklappar idag. Blev en del och jag är nöjd! Köpte även en julgransfot till granen, den ville inte stå i den andra foten.

Denna kväll bjuds på städning (kom ingen vart igår) och tidig säng! Vi hörs!

jul, jul, strålande jul

Mitt uppe i julstressen! Ska ner på stan och köpa julklappar idag, sen ska granen fixas och knäcken och köttbullarna och städningen och inslagningen. Sen får det vara bra! Ska mysa resten av veckan och invänta julafton!

Love


Steken

Snart kommer Hanna och umgås lite :) Ska bli trevligt!

Skinkan jag gjorde igår blev för övrigt jätte god :)

Winter wonderland

Träffade farmor på stan idag, hittade lite julklappar till mig själv :) Ska nog köpa det jag inte får i julklapp :) Bland annat ett par skitsnygga boots, dom blir det nog före jul!

Farmor bjöd på middag, korv och potatis. Mycket gott. Vandrade sendan hem i snöstormen, kändes som en mil fasst det knappt är 1km.

Mys.


Snö

Ser bara vitt när jag tittar ut. Härligt.

Har dragit på mig lite vuxenpoäng i dagarna här. Skrev julkort idag och lagade julskinka igår!

Idag så ska jag träffa farmor på stan, får se om det blir några julklappar, annars så inhandlas dom sist, i den stressigaste stressen. Men jag gillar´t

Nem ska kasta mig in i duschen nu, sen blir det skinmacka med Fredrik. Mys

Lite små sur.

Tröst shoppade lite eftersom inte Calle vann idol.

Den blev just min!


Varför?

Why?


Älska nytvättade kläder

Godmorgon, tvättandet är i full fart, disken är gjord och frukosten är äten. Ska dra av golven nu och bädda rent i sängen så är jag klar för idag! Skönt, sen ska jag bara till mormor och städa och ikväll så kommer Hanna och kollar på idol och Ogifta par. Kul :)

Torsdag

Idag har varit en lång dag. Började med att gymma mellan 8 och 9.30, så skönt när man har ett program att gå efter. Och så känner jag mig väldigt motiverad till att börja gymma.

Efter gymmandet så skulle jag och Mamma ta en sväng på stan, så vi började med lite frukost på Tewes med Eva. Jag rekomenderar verkligen Tewes till alla hudikbor som inte vart dit. Det är verkligen stans mysigaste fik, kommer gå dit gämt i fortsättningen.

Träffade på Hilda på stan, så himla härligt att se henne igen efter all denna tid, känns som evigheter sen, iallafall så åt vi tacos på guldsmeden och fick prata en skvätt. Jag och mamma traskade till åhlens och jag hittade en matta som man har under granen, köpte den inte, men den var väldigt fin.

Jag på Tewes. Drack the med smak av champange, kan det bli bättre?

 


Alice var med och var glad. Hela tiden...


Träffade min bror på guldsmeden för en fika :)


Mumsade på en väldigt god brownie med kolasås och choklad sås och en kopp indiskt the. Orkade inte äta upp hela men den var hämskt god. Väldigt bra att äta en sådan när man vart duktig och vart på gymmet ;)



Kom hem av och fann Malin väntandes i soffan, vi skulle öva på dopsången vi ska sjunga på Alice dop. Nu har vi valt låt. Avslöjar senare vilken låt det blev. Vi är iallafall hel nöjda!
Bjöds även på denna goda mat av Fredrik, han kan min karl! Räksås med curry och paprika.


Så det var min dag. Vi hörs i morgon, då ska det städas och tvättas. Och på kvällen är det idol-final, Jag har bara en sak att säga HEJJA CALLE!!

Go kväll

En onsdag kväll som denna får agera lite fredag för mig, ska fixa ihop något snabbt att äta sedan ska jag lägga mig i ett varmt bubbelbad.
Imorgon så ska jag på gymmet i någon timma, sen ska jag träffa mamma på stan och julhandla lite och på kvällen så ska jag och Malin öva på någon sång som vi ska sjunga på Alice dop som är den 30/12.

Nu kurrar min mage.

Gym

Nyss hemkommen från gymet. Fick ett program och instruktion, så nu kan ja börja på riktigt :) Det känns så skönt i kroppen, ska ta en dusch och sedan ska jag julpynta lite, om jag orkar.

Måndag

Sitter och äter nudlar till middag. Inte så hämskt faktiskt dom gör ju det varje dag i thailand. Om en timma ska jag träffa mamma på friskis för ett pass i gymmet. Och efter det så ska jag göra julfint i hemmet. Det är så mysigt när det börjar närma sig, snart får jag slå in julklappar och lägga dom under granen. Längtar som en tok till julafton och juldagen. (Vi firar hos Fredriks familj på julafton och hos min på juldagen) Ska bli väldigt trevlig båda dagarna faktiskt. Ska bli kul att fira jul på ett sett som man inte är van vid :)
Ne, nu ska ja äta upp nudlarna och byta om. Vi ses ikväll :)

Räkmys

Igår så myste jag och Hanna till det med räkor och paranormal activity. Den va inte så läskig som jag har hört att den ska vara. Men mysigt va det :)

Mys :)


santa bring me this

 


Back om track

Hej. Jag saknar verkligen att blogga så jag kan inte ha uppehåll längre. Så nu är jag tillbaka med ny energi. Och med att jag är tillbaka på lite nya spår så vill jag informera alla om att det här är min blogg som handlar om mitt liv. Kommentera gärna både posetivit och negativit om du har något att säga.

Hoppas att ni kommer fortsätta läsa och följa mmig genom den här vintern och kommande våren. Jag ska dela med mig av så mycket jag kan :)

Och för att börja denna nystart på bästa sätt lägger jag upp en bild på det mest värdefullaste jag har; Alice


RSS 2.0