ansikte utåt

Vilker företag vill igentligen ha ett får som sitt ansikte utåt?



Tydligen så funkar det eftersom vi får se fåret på tv flera gånger varje dag.

Jag tyckte ett sjungande får i duschen var roligt ett fåtal gånger. Men inte längre...


stockholm -måndag

Vi tog det lugnt på dagen och lagade hemlagad mat! Och hämtade Hannas "barn" på dagis. Och så åkte jag till stan och träffade Pyret:) Vi fikade på waynes och pradade och hade det trevligt :)


Jag lagar mat i Hannas jättekök :)


stockholm -söndag



Jag låter bilden tala för sig själv


stockholm -lördag

Vi vaknade upp till strålande sol!
Dagen kunde ju inte börja bättre. Vi fixade oss i ordning och åt himla god frukost. Satte på mig min nya skinnjacka, convers och solglasögon.
Vi åkte till söder och gick runt i en massa småbutiker med second hand och antika saker, lyssnade på gospel på medborgarplatsen och åt lunch i gamla stan på vapiano. Och allt detta gjorde vi med en liten tanke i bakhuvudet att vi skulle ut och svänga våra lurviga i stockholms natten för första gången tillsammans. Det skulle bli en konon kväll!

Vi kom överäns om att ta systembolaget sist så vi slapp bära runt på tunga påsar på stan. Lättare sagt än gjort!
Dom stängde nämligen kl 15.00 och vi var utanför kl 15.50. Synd.
Vi trodde att värden skulle gå under och bli invarderad av utomjordingar. Eller iallafall att våran perfekta kväll skulle bli förstörd.

Med hängande läpp åkte vi hem till mörby i hopp om att det systmet skulle ha öppet till 17.00. Det hade dom inte.
Så vi åkte hem, försökte tänka positiva tankar och åt tacos.
Åkte in till stan vid tio för att hinna med after work priser. Hittade chapplins som serverade afterwork fram till 23, vi kom in 23.04.

Sen hittade vi en ny kompis. Red bull vodka heter han :) En mycket trevlig person, som fick oss att sjunga karaoke två gånger, ljuga om att Hanna var lyckligt gift och att rutiga skjortor var snyggt.

Vi hann även med ett glas champange och lite bilar på ett hotellrum någon stans mitt i stan.

En dag som började jävligt bra men slutade ännu bättre!



Kaffe på t-banan


Mys till gospel på medborgarplatsen



Pasta carbonara och rött vin på vapiano i gammla stan



Jag älskar solen :)



Jag och mina nyfunna vänner :)



Bästa vän <3



Vid sjutiden på drottninggatan.
Men jag gillart!


stockholm -fredag

Hanna var ledig så vi gjorde oss i ordning och åt brak-frukost och åkte in till stan för shopping!
Kommer typ inte ihåg vad jag handlade, men lite tröjor några leggins och en skit snygg kavaj, som jag ska visa senare!
Vi åt lunch på Burger King och kollade på folk vid plattan, en riktigt mysig men regnig dag. Men det gjorde ju inte oss nått :)


Vi avslutade dagen med bio mys <3



Vi kom överäns om att "remember me" kommer på andra plats i gråt-kärleksfilms listan.
Etta är så klart "the notebook"


stockholm -torsdag

Hanna skulle jobba så då tog vi en liten sväng i mörby centrum åt lunch på ett inte så mycsigt men gott ställe inne i gallerian och så handlade vi mat för hela helgen :)

På eftermiddagen så hämtade vi Hannas "barn" och så åkta jag in till stan och sedan vidare till farsta, shoppade lite på gina och väntade på Jonatan.
Efter lite letande så hittade jag hem till hans mamma (har bara vart där en gång och vänt). Vi gick och käkade pizza på det fulaste pizza hak jag sätt, men ack så goda pizzor. Nästan som nisses, fasst pizza då och inte hamburgare!


på väg hem

Sitter på tåget på väg hem nu, har haft det så underbart i stockholm och jag räknar redan dagarna till jag ska ner nästa gång. Det första jag ska göra när jag kommer hem är att kolla schemat!

Iallafall så kommer det en resume på veckan ikväll, hade ju klart fått med mig fel USB sladd så jag har inte kunnat lagt in några bilder, men som sagt så kommer dom ikväll. så håll utkik!

Jag kommer hem kl 15, och då ska mamma komma och hämta mig, så åker vi direkt till gymmet, måste träna ordentligt med kondition för fan va jobbigt det är att dra min jävla resväska.

Vi hörs ikväll!

Shopping, igen

Hanna fixar håret, ur högtalarna spelas Mugnus Uggla och jag slöar framför datorn, vi ska snart åka och hämta hennes "barn" på dagis och så ska de lämna mig så jag kan åka in till stan och träffa Pyra. Jag måste köpa en bag idag för jag har handlat så mycket att jag inte får plats i min resväska.

Nu ska vi fara!


Måndag

Imorgon så ska jag åka hem, längtar efter min säng men inte till hudiksvall. Om jag kunde så skulle jag ha stannat här till nästa måndag. Men jag har ju ett jobb att sköta och två katter som saknar mig. Men vi har redan planerat nästa helg jag ska åka ner, det blir i slutet på april, jag längtar redan!
Vi pratar inget om lördagen, det är bara så ångestfyllt, men ändå så jäva kul på ett sätt. Söndagen spenderades i mysbyxor sovandes under täcket. Och den här dagen ska jag spendera med Pyra, vi ska ta en sväng på stan och kolla lite och prata en massa gammalt och nytt skit <3

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig ren!

Utekväll

Jag och Hanna fixar oss, ska käka tacos och laddar upp för en utekväll i stockholm. Synd att systembolaget stänger kl 3 på lördagar för det här kommer bli en extra dyr kväll!

Stockholm

Hej, igår kväll efter jobbet så tog jag tåget och åkte till stockholm för att spendera helgen med Hanna <3 Idag så har vi gått en sväng i mörgy centrum och kikat lite i butiker, köpte en väska och lite mat. I morgon så väntar den stora shoppingen! Då ska vi till IKEA ibarkarby och sedan ska vi in till stan och kolla lite, bland annt besöka en second hand butik på söder :)

Nu ska jag göra mig iordning och åka iväg till älskade Jonatan!

Snart är det helg

Hallo! Blev väldigt bra i håret faktiskt, blev lixom ljusbrunt. Och ni ska få se bild, men jag har ingen sladd till kameran och så hittar jag inte webbkameran på datorn.

Igår så var Elfi här och tapetserade, det ska ni också få se bilder på. Men jag tänkte bara bärätta att jag har världens finaste kök!!

Nu måste jag springa ner till tvättstugan.

Vi hörs!

dax för klippning

Jag har inte varit till frisöer sedan i slutet på september. Tycker lite synd om mig själv. Men nu ska jag kosta på mig en riktig makeover, jag ska nämligen bli blond igen! Men jag blir nog inte det idag, det kan ta ett tag att gå från nästan svarthårig till blond, men jag får gå dit fler gånger då bara :)
Efter klippningen ska jag träffa Hanna för lite lunch och en tripp på stan, måste ju hitta något man kan ha på sig på lördag ;) Jag är så taggad, älskar fest! 

Ni får vänta med spänning på resultatet. Visar när jag kommer hem! 

jag har ingen aning om hur jag vill klippa mig?

Målning på g

Har nyss kommit hem från ica, fyllde på mitt kylskåp med mat för alldeses för många hundralappar. Men nu är det fullt iallafall och jag behöver inte handla på felra veckor hoppas jag!

Ikväll så ska jag måla vardagsrummet en sväng så målar jag nästa i morgon, sen ska bara tapeten upp så är det kalrt sen!

Dax och sätta igång då så man får gå och lägga sig nån gång ;)


Ny inflyttad

Jag har kommit ur den förra lägenheten och in i den andra. Nu är det renovering på låg nivå (ska bara tapetsera om)

Igår så rev vi tapeterna och idag har jag spacklat och så ska jag måla ikväll. Det blir en svart fondtapet med ljusgrå runt om.

Nu ska jag ta en snabb dusch och springa iväg till jobbet, så himla skönt att man kan gå dit!

RSS 2.0