Snart åker vi!

Nu är det bara några få timmar kvar till vi tar blien och drar till arlanda. Och 17.25 lyfter vårat plan mot soliga turkiet. Det ska bli en vecka full av alcohol och sol!

Nu måste jag skynda mig att packa klart, inte likt mig att vara ute i sista sekunden. Sen ska jag krama och pussa på fredrik så mycket som möjligt.
Ska trycka i mig lite frukost nu. Om jag hittar en dator så bloggar jag, annars hörs vi på söndag nästa vecka :)

En fullspäckd dag



Denna dag har varit full med massa plugg, shopping, fotografering och tacos.
Så där fin blev jag i håret :)



Jag gillar läget!

Nu ska jag göra mina sista uppgifter, sen blir det sägen :)



Klippdag

Om en halvtimme ska jag vara hos Veronica och klippa mig och få nya ljusa slingor. Ska bli så himla skönt att få klippa håret!



 Nu ska denna risbuske bort!

Ny klänning

Mormor kom hit med min studentklänning, och den passade..... inte.  Så fort ner på stan och köpa en ny klänning (bara prelliminärt) Vi ska ju knäppa korten i morgon och då måste jag ju ha något fint. Men vi får se om jag ska ha den på studenten eller inte, jag kanske drar med mig hilda upp till sundsvall och kollar lite :)

En schema fri dag.

Idag har vi inga lektioner, alltså är jag ledig, men ledig och ledig, jag har jätte mycket att göra!

Jag kämpar på med teét, min hals är inte vad den en gång varit, jag hatar att vara sjuk, hosta, och svett eller kyla. Men mormor kommer vid tolv med min studentklänning så då ska jag prova, och i morgon ska vi knäppa studentkort och så ska ja få prova min balklänning! Gud vilken underbar vecka det här kommer att bli :)

Nu ska jag dricka mitt te, vi hörs sen :)

Sjuk?

Det var meningen att jag skulle plugga hela kvällen lång, men så fort jag började känner jag hur min lilla förkylning bara blir värre och värre, jag får verkligen inte bli sjuk nu! Jag har absolut inte tid med det. Men jag har börjat kurrera mig. Esperitox, te och c-vitamin, det lär väl göra susen?






Jag knaprar och dricker!

Sista måndagen

Nu är vi inne på den sista veckan i skolan, ångest eller lycka? Jag tror iallafall att jag kommer hinna klart med allt, jg har bokat in alla prov jag har kvar, vilket bara var tre stycken, och så ska jag göra en uppgift i engelskan som är muntlig, yes, sen är jag klar! Det kanske är mest lycka då trotts allt!

Nu ska jag sätta mig och göra som sista uppgifterna i handel så jag blr klar och kan lämna i det, sen är det över också :)

Var även till Carina och provade underkläderna till balen och gud så fint, jag kommer vara vacker innifrån och ut!

Vi åker till turkiet om 5 dagar, gud så livet flyter.

Ska ta en dusch innan jag sätter mig med handeln, är lite trött.

God morgon!

Idag är det söndag och i morgon börjar nog den värsta skolveckan jag någonsin kommer att vara med om, så idag blir det bara att plugga!

Hanna kom hem idag frästen. Hoppas jag hinner träffa henne, vi måste ju prata om Italien och Lettland! 

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag till, jag har så ont i magen, tar nog med mig täcket så kanske jag kan somna om och sova ut lite jag med!

Shopaholic, Det är inte jag (A)

Dagen började med en snabb dusch sedan kom Anneli (svärmor) och hämtade mig. Vi tog en sväng på stan, och jag shoppade lite :)




Det blev:
Kavaj från KappAhl
Paljetteväst från H&M
2 tubtoppar från H&M
2 Linnen från Gina
Skor, minijacka och klänning från Åhlens.

Det blev samt, 4 par trosor, ett par svarta capri jeans, en vit virkad väska och två t-shirts till Fredrik.

jag behöver ju nästa inte köpa några mer kläder den här sommaren.

Nu ska jag försöka få med mig Fredrik ut!

Fredag

Idag har jag jobbat min första heldag på JP, (9-18) Det gick jätte bra och det känns verkligen att jag har utvecklats sen jag började i januari.

När jag jobbat klart tog jag min vespa och åkte hem, jag lagade kyckling och sedan åkte Fredrik iväg med nån kompis så jag blev ensam hemma. Då åkte naturgodiset fram och så blev det talang för hela slanten. Sen tyckte jag att jag måste tänka på mig själv, så jag tog ett härligt fotbad och nu sitter jag med ansiktsmask och dricker grönt te. Ska ta en snabb dusch innan sängen alldeles snart, eller ska jag vänta med att lägga mig till Fredrik kommer hem?

I morgon är det iallafall lördag och jag och Fredrik kanske ska gå på texas på kvällen, men vi vet inte om vi bara ska ha en mysig hemma kväll istället. Jag ska iallafall på stan i morgon och införskaffa några klänningar och andra saker som är bra att ha i turkiet.  Jag vill ha en vanlig svart bikini, och nån snygg klänning. Vi får se vad jag kommer hem med.

Nu väntar duschen som sagt. Vi hörs!


Kristi till himlen

Idag har vi en röd dag på grund av jesus, tack jesus! På min lediga dag har jag passat på att göra en massa nyttiga saker som att tvätta och städa samt skrivit inbjudnings kort till min och Fredrik student. Ducktig jag!

Om ni dagar åker vi till TURKIE flickor. Gud va kul vi ska ha, festa, sola, festa, sola och festa! Och så kanske vi ska hinna festa och sola lite å!

Idag så kommer min bästa Josefine hit! Hon ska få en present och jag ska få sällskap.

Jag håller på att lägga in bilderna från italien på datorn så snart kommer en lite resumé (?) Ska bara göra dom lite snygga i PS. 


Puss 

Äntligen hemma!

I morse vid 5 tiden så kom våran buss till hudiksvalls station. Jag och Fredrik tog genast en taxi hem och sov i våran säng, så himla skönt!

Resan överlag har varit riktigt kul. Bilder och berättelse kommer i morgon. Jag ska till mamma snart och hinner inte lägga in bilderna.

Mormor har sytt klart min studentklänning så jag ska dit och prova den med, gud va kul :) hoppas det blir bra!


På onsdag så ska jag klippa min risbuske. Nu ska jag ringa till Josefine och fråga vad hon har för sig!


Puss

Snart åker jag!

´Jag har fortfarande inte packat allt, men jag är på god väg. Och jag får inte glömma passet! Vilken tur att jag tog upp det från källaren för nån månad sen.

Nu ska jag gå och göra frukost som vi ska äta hos Fredriks mormor, hon fyller nämligen år idag så vi åker dit och firar henne innan vi åker till bussen.

Ja, men vi hörs när jag kommer hem, hitar jag en dator så lovar jag att jag bloggar, annars får ni veta allt när jag kommer hem!

Jag kommer sakna mina flickor.


Och så kommer jag sakna Hilda.


Det är 11.5 timme kvar...

tills hp06a och hp06b lämnar hudiksvall för att åka på klassresa till italien. Det ska väl bli kul?

Allt är inte packat, jag gör det i morgon.

Det kommer inte några uppdateringar nu för äns på onsdag morgon. Men jag ska ha kul!

Puss hej


Landet klackso!


Hej, de va länge sen!

Jag har verkligen inte tid att sitta frmför datorn och göra annat än att plugga. Och jusst nu så håller jag på att tvättar och städar. När jag är klar med det så ska jag laga mat och skriva inbjudningskort till min och Fredrik student. Och på kvällen kommer Hanna. På tisdag åker ju jag till Italien och då kommer inte jag träffa henne föräns den 24 maj, för hon åker till lettland när jag kommer hem den 19 maj. Blä :(

Nu måste jag fortsätta. Puss hej

I'have to work work. workie work



Min nya jobba tröjja är fin.
Men nu måste ja skynda mig. Börjar om 20 minuter!

Fredag!!!!

Gud så jag har längtat till denna dag. Det är fredag och ikväll ska jag till Josefine och grilla. Och i mogron är det lördag, jag ska jobba mellan 10 och 14, men sen är det helg och jag ska bara ta det lungt. Jag och Fredrik ska till Anneli och Kennth och grilla. Mycket grillning i helgen.

På tisdag blir det italien, så jag ska städa och tvätta på söndag så man slipper komma hem till en rövarkula.

Nu ska jag föna håret och gå till skolan

En till dag med en massa plugg

Jag ligger ju ganska mycket efter och så vill man ju inte hamna efter med de saker som på börjas nu heller, så om en timme så ska jag gå på ett handels prov, som jag inte har pluggat ett dugg till. Dax att gör det nu
Inte nog med att man har massa plugg att göra så ser min lägenhet ut som hej kom och hjälp mig och så ska jag jobba idag på eftermiddan, dock bara två timmar.

Nu måste jag sätta fart!


Pluggandet tar död på mig

Jag orkar inte plugga en grej till. Och så har jag så mycket efter mig. Men idag så har jag och Fredrik redovisning av vårat projekt så då får jag ju det ur värden. Men så är det ju religonen, handeln, engelskan, hälsopedagogiken och arbetsmiljön. Men det går nog bra, Det är några prov och nån uppgift.

På tisdag så åker ju klassen till italien, jag ser fram emot en trevlig resa dock att inte hilda följer med.

Nu ska jag gå och äte lite frukost sen göra mig klar så jag kan plugga ordentligt!
Ska skicka mina uppgifter till mejlen först så jag kan lämna in dom idag!

Ghaaaaaaaaaaaa

Jag orkar inte plugga mera. Jag håller fortfarande på med hälsopedagogiken.  Men jag är snart klar, och om en och en halvtimme så ska jag och Josefine iväg på en hälsoträff, ska bli spännande att se vad det kan vara. När jag kommer hem tror jag att ja ska städa, då pluggar jag bättre. Nu måste jag fortsätta, det här kommer ta mitt liv.



Visst ser jag lite klok ut?

Dax för plugg

Då var skolan slut för idag. Jag har gjort mig några mackor och nu ska jag sätta mig och plugga. Jag ska bli klar med Iallafall hälsopedagogiken idag. Sen måste jag städa garderoben och åka och hämta ett paket på coop och post hos mamma. Dax att sätta igång då!
Vi höres


God morgon

Nu är det 11 skoldagar kvar. Jag har  hur mycket som hälst att göra. Men allt till studenten och balen är fixat nu, förrutom min balklänning, den är inte äns på börjad. Men min sömmerska skulle vara snabb sa farmor så det är nog ingen fara.
Jag ska iallafalll vara i skolan hur mycket som hällst nu på slutet så jag får nått gjort, känns som att man ser disken och tv:n och datan för mycket om man är hemma.

Ska äta en rejäl frukost nu så man orkar nått idag. Jag hinner inte blogga på hela dagen, och kanske inte ikväll. (ska på en hälsoträff kl 19 också) Vi får väl se!

Puss hej!

Nu måste ni hjälpa mig!

Jag MÅSTE ha en silvrig kuvertväska som jag kan ha på balen.
Tveka inte att säga till mig om ni hittar eller ser en!


Åh, ibland är han bara bäst


Jag var jätte hungrig och Fredrik överaskade mig med Hamburgare!
Mumms!

What a day

Vilken dag i valbo det blev. Riktigt kul. Förrutom en T*** på en restaurang som inte visste hur man skulle behandla en missnöjd kund.

Det blev ganska mycket shoppat.


Det blev ett par convers skor och en väska från Friis & CO

Shoppade även lite smycken till balen och studenten. Men det får ni inte se föräns dagen!

God morning people



Så här ska dagen börja!
Fil med banan och k-special
två njalla med kalkon och gurka
ett glas med tärnad mango
och
en kopp te.

Nu kommer jag få energi så jag kan shoppa gärnet i valbo!

Vi hörs när jag kommer hem.

Ny kirrat


De här nya sängkläderna fick följa med mig hem efter en åktur med Hilda idag.
Dom kostade ändast 100 kronor styck (måste ju köpa 2, eftersom vi har två täcken)

Idag så var jag, Hilda, Marcus och Hildas bror Joel ute och åkte lite bil. Vi han även med en glass på skutan och en sväng på dollar.
När jag kommit hem så åkte jag igen. Först på statoil för att tanka moppen och sen till Anneli och Kenneth, dom låg och stekte på baksidan och jag joinade ett tag tills solen försvann.

På vägen hem så åkte jag på ica och handlade mat. Men när jag kom hem var min fru sugen på Pizza. Och det sitter ju nästan aldrig fel.





Nu sitter jag och väntar på Hanna, hon skulle skriva nån matte sak, sen skulle vi ut och åka lite bil. Och jag är grymt sugen på en Mc flurry, det var ett tag sen :)

Gårdagen med Hanna och Solen



Jag och Hanna hade det jätte mysigt i solen på hennes gräsmatta. Det är så skönt med vår soligt och varmt!

Lördag!


Ja, det är samma person på bilderna.
Ej photpshop.

RSS 2.0