Sambo och nyår

Nu är vi nästan klara i lägenheten, vi har fått upp nästan allt, och nu ska vi fyra nyår och ha fest!

Folket börjar rulla in och snart hälls champangen upp!

GOTT NYTT ÅR!!

Äntligen sambo

Nu har jag och Fredrik lämnat boet och bor i en egen lägenhet!

Igår var både den värsta och den bästa dagen i mitt liv. Vi va på IKEA, det tog tre timmar och jag handlade för 9670:-
Vi skulle bära bland annat en sofa, ett tv-bord, ett skrivbord, en badrummshylla och sen massa småsaker. När vi va klar med det så åkte vi hem till mig och hämtade mera, som tur va så hade jag bara en stor säng som skulle med och en masa småsaker. In med de i lägenheten och vidare till Fredrik, där hämtade vi en skrivbordsstol, och en hel jävla massa småsaker, han hade packat allt i påsar. Förrutom en kartong, och den hade inget lock. Men men, allt gick ju kanon, och nu har vi spenderat första natten i våran lägenhet där vi nu ska bo och vara sambo.

Tack Anneli för hjälpen igår. Det bettyde mycket :)
Och tack mamma <3

nu måste jag klä på mig nått, och sen ska jag och Fredrik och Kenneth åka iväg och köpa gardinstänger och grönsaker.

Puss hej!

Flytt

Imorgon flyttar jag och Fredrik till våran etta på kristineberg! Det ska bli så himla roligt, jag har längtat hur mycket som hellst!

Idag har jag, mamma och Malin hjälps åt att flytta alla mina grejjor till lägenheten, mamma diskade alla köks saker och ställde in i skåpen :) och jag åt bulla och drack sprite. Så kom mormor med en hel massa saker!

Imorgon så ska jag, Anneli och Fredrik åka till IKEA och köpa en soffa och andra småsaker, sen ska vi flytta sängen och andra saker, så i morgon är det dagen D, då bor jag inte hemma längre.

Eken tyckte de va dax för en inne och ute lista igen. Jag ska först flytta, sen fixa photoshop och sedan ska jag uppdatera med inne och ute listor och roliga saker.


Jag har två nyårslöften, och det är; Att jag ska lära mig gå i pumps och att jag ska blogga!


Jul jul jul

Nu börjar min jul och den håller på i tre hela dagar. Idag blir det hos Fredrik och hans familj, i morgon blir det med mamma och Patric och hans familj och på torsdag blir det med mormor.

Jag måste berätta att jag har inte skratta så mycket på länge som jag gjorde för kanske 15 minuter sen. Hanna skickade ett sms att hennes systerdotter Tova (som fyller 1år idag, grattis) hade kastat ner Teresias (Tovas mamma) mobil i toaletten!
Smset: haha, tova har slängt ner teresias mobil i toaletten! jag jag tänka mig tovas min efteråt XD
Hon är ju så söt ungen så det kan jag göra också.



Jag och Tova
Stockholm 22/8-08

Julklappar

Gha, jag höll nästan på att bli galen, jag brukar va klar med julklapparna i mitten på december, men nu fick jag springa på stan i stressen och köpa dom sista. Jag blir så less när jag inte hittar det jag vill köpa till en viss person (mamma) men nu är det fixat, det löste sig till slut.

Idag så ska jag och mamma baka! Då hoppas jag att julkänslorna kommer, jag har inte speciellt mycket julkänsla faktiskt, jag vill bara flytta!

Jag köpte en trisslott idag och van 50:-    Lotto jag!

Beyonce

Bruden är så jävla bra på att sjunga! Hennes nya album sasha fierce har jag snart lyssnat sönder. Skivan går i ett, när den är slut spelad så börjar jag om. Det finns ingen låt som är bättre eller sämre, alla får 5 av 5. Och om det skulle vara en låt som va sämre än nån annan så är det "if i were a boy" eftersom den har spelats så mycket på radio, men texten och hon är ju så bra så det går inte att den är dålig heller.



Inte nog med att hon sjunger som än gud.
Hon är ju så otroligt vacker också!

Lördag

Jag ska aldrig mer dricka smirnoff.

Kvällen igår vart iallafall lyckad till tolv tiden, då jag inte kunde stå längre, så då åkte jag och Hanna hem!

Men jag och Nyberg kom fram till lite saker i Martins tvättstuga. Tyvärr så är det en hemlighet så jag kan inte säga vad det är, men när vi har fått det att hända så kommer jag säga till!

4 dagar kvar till julafton
12 dagar kvar till flytten
174 dagar kvar till studenten.
Jag fick 35 timmar "förökstid" på JP. Jag är lycklig!

Utgång

Ikväll blir det utgång på g-fest med helt underbara människor! Vi förar hos martin och sjunger sing star :) sedan dras det iväg till stadt. Jag är super taggad för en kanon kväll och jag hoppas den blir lyckad. Dock så måste jag ta det lite lugnare än vanligt, ska nämligen till farmor och farfar på lilla julafton i morgon och farmor ville jag skulle komma tidigare, ugefär vid tolv. Jag brukar vanligt vis inte vara människa vid 18 tiden, men måste man iväg så måste man. Nu ska jag göra mig klar för snart kommer Hanna och då ska jag sminka henne och så ska vi åka iväg!

Ha det bra

Mc Flurry

Kom nyss hem från en promenad med Hanna i stan. Vi gick ett varv runt lillfjärden solade på bruno och köpte en McFlurry och satte oss på glysis och tittade på konståkning (?)

Nu ska jag fila lite på naglarna och måla dom lite. Och i morgon bler det Jambo och bad med Evelina! Det gillas.




Bilden är tagen från mitt fönster. Jag har bra kamera :)

Photoshop

Är det nån som har photoshop?
Och en lite skiva att låna ut?

Seg dag

Idag har det varit en fruktansvärt seg dag, jag har gjort absolut ingenting. Och det är jätte tråkit. Men snart så kommer Martin och då ska vi åkta till Hanna och hälsa på :) det ska bli kul!

Imorgon så ska jag till JP och prata lite om jobb. Sulle sitte väldigt bra med ett jobb faktiskt!
Och så kanske ja ska vara med Fredrik imorgon, det blev inget idag. Viket va väldigt synd, för jag saknar honom jätte mycket.         

Jag älskar den här tröjjan!
Fred Perry 799:- på MQ
Big Love

Idol

Ikväll är det idol, och sen är hysterin över, iallafall tills nästa höst. Ikväll kommer iallafall Josefine och Hanna och så ska vi kolla på musikprorammet tillsammans med en massa chips och dipp! Efter nyår blir det en jävla ändring iallafall. Och det här nyåret ska jag hålla mina löften!

Men nu måste ja städa eftersom jag får sånt fint främmande :)

Och så vill jag bara säga till dej att det är inte bara att komma och gå hur man vill.
Och du måste verkligen ändra på dej. Du ska inte vara så överaskad över att ingen vill vara med dej i slutändan, för du som ser till att dom försvinner. Det är helt ditt eget fel. Om vi inte skulle sluta va med varandra nu för att du gjorde som du gjorde så hade det inte funkat än då, inte nu, inte när du är som du är. Men jag gillade dej, jätte mycket. Men det är som du sa: det kommer aldrig att bli som förr. Och det är jag ledsen över. Men jag har gjort det jag har kunnat. Och det är faktiskt så att jag gav dej en chans, men du tog inte den. Jag är ledsen, med det blir inte vi igen

Sängbord

Idag kom mitt nya sägbord! Jag är glad. Så snart ska jag och mamma åka iväg till mio och köpa det och så ska jag göra av med mitt presentkort också, det passar ju jätte bra nu när vi snart ska flytta. Det är 3 veckor kvar idag för övrigt!

Men nu ska jag tvätta lite granna. Vi hörs

Skola

Nu sitter jag på skolan och snart ska jag iväg på Qi Gong. Det är väldigt intressant med kinesisk medecin.  Efter det passet ska jag gå på stan och kolla om jag hittar något att ha på mig i jul, och så ska jag kolla efter dom sista julklapparna. Jag får inte köpa en ända till till Fredrik, jag räknade nu och jag har 4 dyra julklappar och 1 billig. Och till mamma har jag hittat det jag ska och lika så till svärmor. Dom som är kvar är Kenneth, Patric, mormor, farmor och farfar och så kanske jag ska köpa nått till Hanna om jag hittar något ^^

Nu ska jag skriva ett mejl och söka ett jobb. Vi får se hur det går :)

JA!

Vi fick lägenheten :)

Så nu ska vi till IKEA och köpa massa grejjor, soffa och sånt :)

Och så måste jag snart börja packa, vi flyttar ju 1 januari, om inte tidigare! Det är ju  jätte snart!
 

RSS 2.0