Paus

Jag tar bloggpaus. Orkar inte med bråk och missförstånd.
Jag kommer tillbaka sen när jag har lugnat ner mig.

Middag

ikväll kommer Anneli och Kenneth på middag. Jag ska bjuda på potatisgratäng och fläskfile, till det så ska vi dricka rött vin.

Nu plingar det på dörren!

Farmor

Vaknade vid nio tiden idag. Duchade och fixade mig, snart kommer famor och hämtar upp mig. Vi ska ha en dag på staden. Men jag får inte shoppa mera!!

Som en raket

Denna dag har flygit fram. Och jag har inte gjort speciellt mycket. Eller, jag har, med hjälp av Fredrik, tvättat. Och vi har ätit tacos, och så har Anneli och Kenneth varit här. Dom kommer för övrigt på middag i morgon :) Trevligt.

Nu ska jag vika och stryka tvätt. Gör det framför tv så blir det lite roligare :)

Morning is broken, like the first.....

God morgon. Sitter och dricker mitt morgon kaffe och delar sptify listor med Hanna :)

Ska fixa på mig lite kläder och smink nu så kommer mamma och hämtar mig om en timma, så ska hon bjuda på lunch och så åker vi ner på stan sen och träffar Hanna :)

god natt

God afton alla Marica stalkers! Nej, ja bara skoja.

Idag har jag hållt igång hela dagen. Började hos mormor där jag drack kaffe. Åkte och storhandlade med mamma och så hem till henne en sväng. Sen så bjöd jag la familja på mat, alla utom Patric, jag lagade pasta carbonaran som jag la ut på bloggen för ett tag sedan :) Det vart jätte gott, och det är verkligen gott när man har parmesanost i.

Mitt huvud värker så jag känner för att krypa ner i sängen mycket tidigt ikväll. Så god natt, så hörs vi i morgon :)

God kväll

Nu har jag äntligen fått träffa Hanna. Vi åkte en lite sedvanlig sväng i stan och köpte oss en Mc flurry. Så skönt att min Mc flurry fått ett namn; Mc Flurry Deluxe :)

Väntar på att en kille ska komma och kolla på lägenheten, sen blir det sängen för min del, eller så ska ja ta mig ett varmt bad. Får se vad som blir :)


Heartbreak hotel

Nu är det dax för filmen som handlar om mig och Hanna som gamla.

Jag dukar bordet med lättdryck blåbär/lime och lite natur chips :)


Nita till det

Jag hittade en väska på loppis för ett tag sen.

Så jag klickade hem lite nitar och nitade till väskan.

Inte för mycket, men det blev snyggt :)

Vad tycker du?


Jag lagar mat

Jag har fått efterfrågan på lite mer recept i bloggen. Så då tänkte jag lägga ut ett recept på min favoriträtt:       Pasta Carbonara!

Du behöver:
5 dl grädde
2 paket bacon i skivor
100g riven ost (helst parmesan)
2 äggulor
peppar och salt

Klipp baconet i smala skivor och stek i en stor stekpanna med hög kant. Krydda med svartpeppar och lite salt. När baconet delat på sig och är lite stekt (vill inte ha knaper stekt) hälls grädden på. Låt det koka/puttra i ca 10 minuter. Sänk värmen på plattan och ta av stekpannan, tillsätt osten och rör till den smält. Såsen får inte koka när osten är tillsatt. Smaka av med mer sält och peppar. Nu ska äggulorna i, rör om och servera med spagetti och ett glas rött.



2012

Jäklar vilken bra film! Jag rekomenderar starkt att se den på bio!

Jag satt spänd hela filmen med ansiktet bakom händerna, men det var så spännande.








Idag kommer Hanna hem!
Jippi


God kväll

Idag är det dax för bio. Jag och Fredrik ska gå och se 2012....vilket jag tycker är lite skrämmande. Men det är ju bara en film.

Är fixad och klar nu, och snart kommer Kenneth och hämtar oss :)

Hoppas att inte jorden går under då. Vill inte vara med om det ja.



Bekännelser

Hej, jag har inte skrivit på ett tag. Jag har haft huvudet fullt med annat och har inte velat sagt något för äns allt är klart. Men det är så hära; Jag ska få sluta på mitt jobb (colorama) den 23 december. Tycker det är väldigt sorgligt eftersom jag har underbara arbetskompisar, en bra chef och trivs så himla mycket. Och eftersom jag då inte längre har något jobb och inte min pojkvän heller så bestämde jag mig för att säga upp lägenheten och flytta hem till mamma där jag kan börja om på ny kula.

Vad händer nu? Ja, när man har jobbat sen man slutat skolan och fått in en rutin kring det så är det ganska svårt att få en annan rutin. men jag flyttar till mamma i januari/februari och fram till dess så kommer jag att fokusera väldigt mycket på mig själv. Nu står jag i centrum för mig själv.
jag funderar på att flytta ifrån hudiksvall ett tag och se något nytt, kanske drar till norge eller varför inte ett annat land för lite upplevelse. Det har tidigare inte varit en prioritering för mig, eftersom jag har haft mitt jobb och en lön jag har klarat mig på och en fin lägenhet att bo i.

Ett tag så har det kännts som att hela mitt liv har runnit mig ur händerna (att min bästa vän inte varit hemma under dessa veckor har varit tufft, men jag unnar henne allt och vi kan äntligen få prata på måndag/tisdag.)
Samtidigt som detta har hänt så har jag ändå försökt se ljuset i det hela. Jag får en ny chans att leva mitt liv. När jag tänker efter är det inte så kul att vid 19 års ålder ha sambo, bra ställt med jobb och ett väl fungerande liv. Jag söker efter mer. Och jag har verkligen kört fast här, jag behöver lite utmaningar. Som jag sa till mamma: "sen jag bestämde mig för att flytta hemmifrån har allt kommit till mig, jag har glidit fram på en räkmacka". Inget fel med det. Jag vill tacka alla som har fått det att bli möjligt. Men nu är det dax för nya tag.

Vad händer med mig och Fredrik?
Fredrik flyttar hem till sin mamma och jag flyttar hem till min. Som det ser ut nu så kommer inget hända med vårat förhållande, och när tiden är mogen så flyttar vi ihop igen. Vilket är när båda har jobb och inkomst och vi hittar en lägenhet/hus som vi verkligen vill bo i!

Happy

på nyårsafton 2007/2008


Mot nya tag

Igår sade jag upp våran lägenhet


Om det är någon som har/vet en etta eller tvåa att hyra ut så tveka inte att höra av er!

Vi måste flytta senast 1/3-10

Välkommen November

Två månader kvar på 2009.

Jag är frisk :) Lite snuvig fortfarande men ingen feber och inge hängig. U N D E R B A R T

Kollar på körslaget nu och känner för lite frukost. Ska åka till mormor lite senare och sen ska jag till mamma och sy lite grand, eller så åker jag dit i morgon.

Nu, rostmacka!

RSS 2.0