Jobba idag

God morgon, Fredrik har nyss åkt iväg till jobbet och jag ska snart äta frukost och åka iväg jag med. Igentligen så skulle jag vara hemma, har fortfarande feber och halsen svider. Men dom va så kort om personal, och man ställer väl upp för laget!

Ikväll så ska jag och Fredrik äntligen göra marängsvich (stavning) och kolla på idol. Gud vad jag längtar, ikväll tycker väl vi att Rabhi ska åka ut?

Nu, frukost. Vi hörs ikväll.



Middag hos mamma

Mamma tyckte synd om mig som får ligga ensam på soffan så hon bjöd hem mig på middag. Undrar vad hon ska bjuda på?

Eftersom jag sitter vid mammas dator och har lite nostalgi tankar hela tiden så gick jag naturligt vis igenom hennes kort. Kolla vad jag hittade:


Finladsfärja 2004.
Robin, jag, Patric, Putte, Eva.
Alexander, Malin och Niklas.
Ett glatt gäng!


Mamma hade döpt denna bild till "bubbel brudar"
Jag, Josefine och Malin
Höstlov 2004


Jul 2004
Jag och kusin Filip


Jag och Josefine på Mailns 11 årskalas
2004


Niklas, Mamma och jag på kolmården 2005


Mamma och jag med glassarna på smultronstället i söderköping.


Jag med en orm på drakens tropikhus 2007


Finlnads färja igen, fast denna gång 2007.
Jag och Fredrik badade och hade det bra :)


Jag och Jane på min b-day sweet 16 ;)


Surpupps Marica 2006


Pälsmössa. Måste leta fram den..
år 2006 

Men nu har ni fått sett en del bilder :)


God morgon

Jag hatar feberdrömmar. Inatt drömde jag att Hannas pappa inte skulle åka med till thiland (han rökte för mycket och ville inte ha värme just då) Så jag skulle få följa med istället, jag hade en kvart på mig att packa en resväska för 2.5 veckor i thiland. Jag kände hur stressen växte, och jag kom aldrig hem. Vi åkte runt i en bil i stan och hittade inte hem till mig. Uch, vaknade svettig. Inte för att det kanske var så hämskt igentligen, men när man känner stressen så man vaknar kallsvettig så är det ganska läskigt.

Dagen idag ska jag spendera i soffan med glass och te, halsen har lixom börjat svida, den gör inte ont längre. Och så måste jag vika tvätt. Det orkar jag göra på eftermiddan när jag legat för länge och jag blir rastlös. Hoppas jag kan jobba i morgon, börjar bli väldigt trött på att vara hemma.

Man kanske ska åka hem till mamma och lägga sig där på soffan?

Go middag

Sjuk uppdatering: Känner mig en aning piggare idag. Men halsen verker fortfarande och näsan rinner, febern är inte lika hög som igår, den ligger på 37.8 idag. Lite bättre!

Fredrik springer i tvättstugan och jag hjälper till lite grand (vill ju inte att mina kläder ska bli krympta). Mamma ringde och frågade om jag ville följa med på dollar. Varför inte? Ska sätta på mig en halsduk runt halva fejjan så jag inte smittar nån bara.

Så här ser jag ut idag.

Stor kofta och leggins :)


Tycker inte om detta

Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk. När jag är sjuk så ligger jag i soffan och funderar. Jag funderar över vad man ska göra när man blir frisk, som att börja träna, äta middag varje dag eller bli riktikt duktig på att hålla städat (jag är en riktig slarver). Så när jag ligger i feber i soffan nerbäddad under täcket och alvedonen börjar verka så tar jag tag i något. Som idag; jag skruvade upp färsten till gardinstången i värdagsrummet, nu är jag så trött att jag orkar inte sätta upp stågnen med gardinerna på. Så typiskt mig.

Hoppas jag är piggare i morgon så jag kan få ut något utav att vara hemma. Har tvättid men den får Fredrik ta hand om.

Jag tänkte även att ni skulle få se hur jag bor. Måste bara städa först

Nu ska jag lägga mig under täcket igen. Ha det bra!

Jag hade det på känn

Vaknade i morse av att jag inte kunde svälja :( Kollade tempen 38.5 grader. Jag tycker synd om mig själv. Så idag ska jag ligga på soffan och äta mangosorbet och kolla på film.

Mycket gott. Och bra med kallt för halsen och mycket c-vitaminer


Kort hår!

2006

 

 

1976


Det var tider det

Det var tider. Jag och Josefine lockade håret

och lekte model. Sommaren 2005 (?)

 


Hittade en massa gamla kort

Kalla mig ego. Men det är kul att se hur man har förändrats.

Här är bilder från när jag gick i åttan (5 år sedan) Till jag går i ettan på gymnasiet.

 


-

Känner mig väldigt nere. Hanna ska till thailand på onsdag och jag får inte följa med :( Kommer bli tungt.

Käns i halsen som jag kommer bli sjuk. Sväljer och sväljer hela tiden men fortfarande ont :(

Blä, inget känns kul.

Nu är det slut på veckan, det är dax för?

FREDAGSMYS! Ljusen är tända, myskläderna är på, dippen är rörd och snart är det idol på tvn :) Mycket härligt!

Det blir en tidig säng för mig ikväll. Imorgon så åker mamma, jag, Malin och Alice till sundsvall. Jag ska köpa en dubbelsäng (vuxwnpoäng) Och sen när vi kommer hem så ska jag göra mig klar och sen ska jag och som friends gå ut och festa loss i hudik-natten. Ser verkligen fram emot det.

NU: Sallad och ett glas vin, varför inte? Det är ju fredag och jag är ju nästan vuxen :)

Hej!

Jag ska uppdatera bloggen lite oftare. Men jag känner mig lite skrivlös och tidslös just nu. Men i helgen så kommer det hända en massa saker så då LOVAR jag att det blir blogg :)

Ska sätta igång kaffe snart så jag vaknar till, sen kommer mamma med min lillasyster Alice. Hon och jag ska gå på stan och möta upp Hanna. Jag vill köpa lite nya kläder.

Ikväll är det de efterlängtade IDOL! Patricia kanske kommer hit och kollar med mig :) Mycket trevligt. Hanna skulle på firmafest, ganska konstigt att hon inte är med, vi har kollat på alla fredagsfinalerna tillsammans hela förra säsongen och dom två som har varit nu.

Ne, nog med skitsnacket, dax för kaffe!

Rebecca

Gud så glad jag är nu! Rebecca har pratat med Evelina på msn och hon ska komma upp till hudik nästa vecka :) (hon bor i stockholm) Det ska bli så himla kul att träffa henne och framför allt så ska det bli kul att "gänget" från skolan ska träffas :) Det blir jag, Hilda, Rebecca och Evelina :) Så himla roligt. Jag har saknat våra tider så otroligt!

Jag och Evelia :)

 


Jag och Hilda :)


Hilda och Rebecca :)

Marica hela året

Med bara två månader kvar på det här året så tyckte jag att det va dax att titta hur man har sett ut. Det känns som att det här året har jag förändrats jätte mycket. Vad tycker ni?

Själv känner jag mig snyggast i oktober och februari :)


Kväll

Äntligen har jag städat klart. Nu väntar bara tvättstugan mellan 19 och 22. Ska bara tvätta lite kläder så det går nog ganska fort.
Ikväll så ska jag och Fredrik mysa framför tvn och kolla på prämjären av "Vem kan slå Filip och Fredrik" Kul att det är igång igen, jag tycker det är så himla kul :)

Satt på blue fox och kollade på lite nitar, tänkte fixa till en kavaj och en väska så jag klickade hem 100 små nitar att fixa med :)

Nu ska jag sortera tvätt så roligt som det låter. Puss

Älskade söndag

Jag är inte bakis och det är söndag, har inte hänt på väldigt länge. Men det är faktiskt ganska skönt.

Jag vaknade vid 11 och nu är klockan 13.30 och jag har inte vaknat till än. Ska sätta på kaffe och ta tag i disken sen så ska jag och Fredrik ha städdag. Det behövs.

Vi hörs under dagen!


G-force

Ska ner på ica nu och köpa lite choklad, sen blir det film med Fredrik.

Vi ska se:



Kan va ganska bra den :)

Det blir en kväll i sims 3 anda

Har jobbat idag, sålde ganska många tapeter :) Efter jobbet så träffade jag mormor och Alice på stan, vi gick och fikade på jambo.

Nu är jag hemma och ska ta en sväng med damsugaren så att man kan ta det lungt resten av helgen :)

Aja, kanske ska fundera på lite mat? Blir korv makca tror ja :P

Torsdag 15/10

Var med Fredrik till uppsala idag. Nu har han opererat örsnibben, hoppas den ser mänsklig ut nu. Vi åkte kl 6 på morgonen och var hemma vid sju. Så vi kröp ihop i soffan och kollade på singing bee och lyxfällan och somnade före 22 :)

Mysigt med lite te :)

Bakis dagen.

Är man bakis så är man.

Bara det att det var jävligt värt det idag!


Lördag 10/10 kväll

Jag träffade Hanna och vi gick en sväng på stan för att hitta något fint till kvällen. Man kan ju inte stanna hemma en härlig lördagkväll när Martin har byggt en skit snygg bar i sitt rum och bjuder in till fest?

 

Vi är skit snygga :)

 

Den här kvällen var den bästa på väldigt länge, hoppas det kommer en till lika härlig utgång snart :)


Lördag 10/10

Mamma kom och hämtade mig coh vi åkte upp på köpmanberget, hon plockde upp lite loppis grejjor och jag var barnvakt åt min syster Alice :)

Lill stumpan sov i vagnen.


Jag fotograferade lite :)



Mamma bjöd på lunch.


Onsdag 7/10

Idag är det lill lördag och jag och Hilda drar en utgång med hennes vän Peter :)


Förlåt

för dålig uppdatering. Jag mår piss

Nu blire utgång.

Sitter hos Martin nu och förkrökar, Hanna och Nyberg är här och detta kommer bli en underbar kväll :)

Nu ska jag sälskapa mig vid MArtins hembyffda och skit snygga bar! Vi hörs i morgon, då jag hoppas jag är väldigt bakis!

Har ingen blid på mig ikväll, men rollign stones tröjjan får duga :)


Lördag

Blev väldigt besviken igår när inte Camilla fick lämna idol. Men jag blev nog ännu mer besviken när Karolina fick lämna idol, jag ville verkligen höra mer av henne.

Dagen som ensam har jag börjat med en promenad ingen lång, men skönt med lite luft, nu ska jag slå på det senaste avsnittet av Greys och äte lite gröt :) Senare ska jag träffa mamma och Alice vi ska ta en liten promenad med vagnen.

Ha en härlig lördag allihopa, så hörs vi sen :)

Idol-fredag

Nu är den äntligen här, den efterlängatde idolfredagen :) Jag har väntat och ser verkligen fram emot att Camilla blir utröstad ikväll :)

Nu sitter jag här med en väldigt tom mage och funderar vad jag ska ha för kläder en sådan härlig fredag? Jag får ju finfrämmande till idol, Hanna och Emma. Vi tar en tur i driven på donken och sedan så mycer vi hela kvällen!

Nej, dax att svida om :) Vi hörs, Pussss hej

Har du köpt rosabandet?

Nu har vi kommit en bit in i oktober månad, som är rosabandetmånaden. Jag köpte mitt rosaband idag och nu har jag bidragit med en liten del i denna kampanj. En väldigt bra kanmpanj, som försöker hitta svaret till bröstcanser; en av det vanligaste canserformerna bland kvinnor.





Rädda dessa skönheter och köp rosabandet.

(för dom som inte viste, det är inte mina boobs)

Kläder?

 

Satt på olika hemsidor för att hitta lite snygga höst/vinter kläder att visa er i bloggen. Men det ända jag hittade var den här jackan från H&M för 349:-

Lite synd. Men den var ju snygg :)


Tackar :)

Först av allt vill jag säga TACK! Till alla er som har sagt grattis till min och Fredriks förlovning. Det betyder jätte mycket :)

Sen ska jag berätta om min dag: Nu ska jag och Fredrik åka iväg och stor handla, sen ska vi hälsa på mamma, sen så ska jag åka till mormor och städa. Och ikväll blir det bockarna med Hilda och hennes kompis Peter :)

5/10-2009

Förlåt för inget bloggande igår. Jag och Fredrik firade nämligen våran treårsdag :) Och till råga på allt så förlovade vi oss :) <3

 

Jag har ingen ny bild på oss så den här får duga :)


What a night

Hanna har nyss åkt hem, hon var här och kollade på The notebook med mig. Vad ska man säga? Se den! Jag har aldrig gråtit så mycket till film.


Sometimes...

...i feel pretty <3


Jag vet inte sak som inte du vet.....

.....och jag kommer hålla det hemligt ett tag till.

Jag och Fredrik har ju en hemlis, anledningen till varför jag skriver det äns är för att jag inte får säga nått till någon och måste prata av mig lite ;)

Men vi kommer att medela hemlisen när vi vet att allt är som det ska :)

Synd.

Fan. Camilla -.-

Idol



Ja, vad ska man säga? Camilla, vilken besvikelse... Hoppas hon åker ut ikväll, hon är VERKLIGEN inte värd en plats bled dom bästa.

Dom jag vill se i top tre är nu:
1. Calle
2. Karolina
3. Reza
Delad 4: Rabih och Eddie

God afton gott folk

Väntar in Hanna för lite idol-mys. Äntligen har cirkusen startat på riktigt.


Möttes av en underbar överaskning när jag kom hem; Älskling hade slitit i kökek och gjort lax, potatis och romsås, MUMS!

Nu ska jag ta tag i disken 33 minuter kvar sen smäller det!

Heeej heeelg

Här sitter en nyduschad Marica. Hon ska snart hämta sig en skål med risgrynsgröt och kolla det det senaste avsnittet av Greys Anatomy. Sen bär det av till jobbet!

Höst depp? Nej tack!

Här är det bara mys.

Åkte moppe hem i den isande kylan och la mig i ett hett bad. Nu lucktar jag blomma och är varm och len. HÄRLIGT! Nu ska jag laga mat och sedan tända ljus och så blir det idol :) mmmm. Ibland är man lycklig. Även fasst min plånbok är spårlöst försvunnen.

RSS 2.0