Jag bloggar inte

Nu ska jag skylla ifrån mig, har så myket att göra så att jag inte hinner blogga. Men när jag flyttat och kommit i ordning så blir det bättre ;) I lovar.

Betalade bloggfesten idag, hade nästan glömt bort det men nu är det gjort :)

Nu ska jag fortsätta packa, Puss hej

R.I.P

Igår dog Jackson om någon missat det.

Men Fredriks katt, lilla kurren slöt sina ögon och somnade in hon med. Lill katten.

Jag har snart packat hela lägenheten, och så har jag städat toan, idag blir det packning och städning till gryningen. Och i morgon så ska vi tälta och grilla och mysa och sola och bara ha det gott :)

Nu måste jag fortsätta jobba, nu har en vecka gott, och gud så fort det har gott, och min plånka kommer må bra efter den här sommaren!

6 månader kvar till jul

Vaknar, kommer hem, äter, sover. Så ser mina dagar ut. Och så kanske jag hinner packa en låda då och då.

Nu ska jag åter gå. Jag uppdaterar när jag flyttat, eller tidigare, eller när det hänt nått!

Så soligt

idag har det varit så soligt och härligt, fasst ändå lite moln på himlen. Inte så kul. Men varmt va det.

Dagen började med att jag åkte till Hanna, där vi pratade skit och myste med rabarberpaj i solen.  Vid 3 tiden åkte jag hem och då var Kenneth och Alexandra hos oss, vi tog bilen ner på donken och träffade Larsen. Sedan åkte vi upp på köpmanberget och spelade minigolf och åt glass i solen, och nu hinner jag bara komma hem så kommer Hanna snart och hämtar mig igen och så ska vi träffa Martin i borgarparken och spela krocket (?) Men det kan ju vara roligt.

Blev ingen mys dag idag med Fredrik. Vi får ta det en annan dag.

Nu ska jag kila, puss hej

Hej då ledighet

Idag är min sista lediga dag på hela sommaren. Eller jag kommer ju att jobba på veckorna och vara ledig lite då och då, en dag i taget sådär.  Men vad ska man nu göra för att den här dagen ska bli så bra som möjligt? Fredrik ville vara med mig, och jag vill gå ut i solen. Jag kanske kan ta med mig han ut i solen? eller så ringer jag en vän. Jag måste iallafall skriva matlista den här veckan så jag har matlåda varje dag till jobbet, fan va jobbigt. Men det är värt det.

Nu verkar det som att jag och Hanna har en soldejt, Vi hörs!

dagen efter.

Igentligen hatar jag den här dagen, men va fan, det är ju lördag och så dåligt mår jag inte, men det ska bli skönt att komma hem och lägga sig i soffan med en påse smågodis. Tror även att jag ska packa och städa lite framåt kvällskvisten.

Nu ska jag vänta på mamma. Vi hörs sen.

God morgon!

Fan vad jag vill sova. Ska lägga mig igen...

Sommar!

Såg på vädter att när jag ska börja jobba till sommaren så börjar även sommaren, jävla skit. Men jag är ju lite ledig på helgerna. Och bara därför så ska det säker regna då.

Min mamma blir mammaledig nu efter midsommar, käns sjukt. Snart så får jag ett litet syskon. Gud så det kommer bli bortskämt!


Turkiet, sommar in my <3

Midsommar

Idag är det midsommar, själv tänker jag fira den med min sambo och hans kompisar. Vi ska grilla och dricka nubbe. Kommer bli ett ganska härligt kalas tror ja.

Hur ska ni fira midsommar?

Varför firar man midsommar? Det ska ju vara mitten på sommaren, varför är det då i mitten på första sommar månaden? Det är inte äns 20 grader varmt ute, och det är nästan frost på nätterna.  Men är det inte från grunden vi firar mid sommar att det är då natten börjar bli längre än dagen igen, vi går lixom mot mörkare tider. Hur kan man fira det? Det har ju precis blivit ljust på nätterna!! Jag säger så här: Fira midsommar om du vill, va i en skärgård, med måsar och långbord efter en brygga, skit mysigt och så hilmla svenskt, men se till att ha tur med vädret, för hur kul är det att sitta på en brygga i spöregn, Ne, inte alls kul. Men hur kul är det att sitta i en lägenhet i stan då i strålande solsken, Då tackar jag gud att han kom på uteplatsen! Då undrar jag nu varför jag kom in på väder, men fan vad jag hatar väder. Studenten - hoppas det
är bra väder. Balen -  hoppas det är bra väder. Va det bra väder? Nej, men vi överlevde, och vi tog oss igenom det fortare än vad jag någonsin kunde ana. Och så hinner det gå en vecka och så sitter man i samma grop än då, Midsommar - hoppas det blir bra väder. Det kommer nog inte att regna, men det skulle inte förvåna mig, efter som det är sverige och vi har SÄLLAN tur med vädret!

Nu kurrar min mage, ha en trevlig midsommar, och till alla er i skärgården eller i sommarstugorna, lycka till med vädret!

Jävla bild probelm

Jag gör detta inlägg bara för att se om det går att ladda upp en bild!


Vilket det gjorde! Nu mår jag bra..

God morgon frästen, och glad midsommar!

Min blogg har inte funkat som den ska

Min blogg har bara krånglat, jag har inte kunnat ladda upp bilder eller ett nytt inlägg så då gör jag ett tappert försök att göra ett mycket innehållsrikt och spännande inlägg.

Idag vaknade jag, åt frukost, åkte på stan, åt på bankockkajen (stavning), åkte hem, sov, handlade och nu är jag här. Fredrik lagar mat och jag är hungrig.

Imorgon så ska jag ner på ica så fort jag vaknar och köpa jordgubbar och prips blå, då blir det riktig midsommar!

Gick inte att ladda upp bilder idag med -.-

Hilda hela dagen.

Jag vaknade ju på helt fel sida i morse, jag kände mig allmänt sur och arg. Vilket jag vet att jag hade all anledning på att vara, varför ska vi inte gå in på nu.
Efter en tids surheter gick jag och la mig i våran trånga säng och somnade om. Vaknade 11.40 när hilda frågade om jag inte skulle komma snart. Snabbt upp och slängde på mig kläder och så blev det frukost ala ica. Bussen gick 12.15 och jag han med nöd och näppe.
Och gud så roligt vi har haft det idag. Att man kan ha så kul av att bara prata! Iallafall så skjusade hom hem mig kl 23. Vi fick en heldag tillsammans :)

Nu får jag sitta vid min sambos dator eftersom han har tagit min och kollar på film.

Nu ska jag prata med underbara Jonatan om när jag ska komma dit!

Blä

Idag så vaknade jag på fel sida totalt, mamma skickade ett obetydligt sms kvart över åtta sen kunde jag inte somna om. Låg och tänkte på allt jag var sur över och så var jag hungrig, så idag så ska jag äta sen ska jag åka till Hilda och prata av mej allt det sura, kanske gråta en skvätt sen ska jag skratta!

Jag och Fredrik pratade om att skaffa en större säng igår, jag börjar bli otroligt less på att inte få plats i våran 120cm säng när vi sover. Det mysigaste som finns är väl att lägga sig på kvällen och kramas, men sen när vi har somnat och sovit ett tag så ligger mitt täcke på golvet och jag är halft med ner. Så när vi flyttat och instalerat oss så investerar vi i en dubbelsäng!

Nu ska jag äta min efterlängtade frukost, ska koka lite ägg idag känner ja :)

Kvällsmys

Nu känner jag att det är dax att krypa ner i soffan med en kopp te och kolla runt på tv:n. Tror även att jag ska mumsa på något nytt jag hittade på ica:


Jordgubbar och choklad, kan det bli bättre?

Linslus?


Om du inte visste det Rebecca så va det meningen att bilden skulle vara på mig ;)

(Fan vad jag skrattade åt bilden)

Måndagen efter studenten...

...är det då allt börjar.

Så sa Hanna på msn. Men jag vet inte ja, jag känner inte att jag har tagit studenten och att jag har mer krav på mig nu än vad jag hade förut. Mina känslor kommer komma till hösten tror ja, när sommar jobbet är slut och det inte fins en krona på kontot. Ska iallafall knega ihop ett CV idag och slänga in till ica. Skulle ju vara kul att ha ett jobb, jag struntar NÄSTAN i vad det är för nått bara det rullar in pengar!

Idag så ska jag även åka till mitt sommar jobb och kolla till mitt schema. Jonatan har nämligen lovat att mig en stockholms vistelse i sommar, och jag skulle ju gärna vilja stanna mer än en dag.

Ni får ha det så bra. så kanske vi hörs något mera, tänkte även bjuda på en bild från balen.


Nu har jag tagit studenten!

Nu är balen och studenten över. Slut. Finito.

Min mamma snodde min kamera så några bilder kommer nog inte upp idag. Ska även ragga lite bilder av annat folk :)

Nu ska jag och min svärmor åka och köpa thai mat. Puss

Vilken dag

Idag har jag varit så trött, min förkylning vill aldrig ge sig. Och jag trodde aldrig att jag skulle att jag skulle hinna med allt som jag skulle göra idag, men jag han då gott och med allt, så mycket att jag till och med kunde spela lite sims :)

Nu ska jag och Fredrik ta en dusch sen krypa ner och sova skönt hela natten för i morgon tar vi studenten!!!

klockan är bara 9

Klockan är nio, och jag var ut igår, inte så roligt dock, bara en stund. Bockarna är inge kul när det är för mycket folk.
Nu sitter och och dricker som enligt rutinen coca cola. Jag har så himla mycket att göra idag:
* köpa skor
* fixa naglarna
* göra fotbad
* fixa bilen till i morgon
* till Anneli och Kenneth på middag
* köpa frukost till imorgon.

Imorgon tar vi studenten!

Nu ska jag ta mig en macka och sedan göra mig iordning för denna dag!

Utgång

Ikväll blir det förfest hos Hilda med Josefine, och sedan blir det bockarna! 24 kr hela kvällen!




Kände för att posa lite idag. Kör på helsvart klädsel topp till tå!

Nyttodag

Idag så ska jag tvätta och städa. Låter ju alltid lika kul, men det är saker som måste göras.

Ieftermiddag så ska jag hämta min balklänning! Gud det ska bli så kul att prova den med skor och väska och allt. Nu är det bäst jag sätter fart, har hur mycket tvätt som hällst. Vi hörs sen!

Jag är så brun!

Hemma igen

Det känns väldigt skönt att vara hemma, men jag saknar ändå värmen och att ha kompisarna i samma lägenhet.
Resan till turkiet kommer bli ett minne för livet. Alla knäppa turkar och allt pressande på stranden eller den turkiska vodkan, den kommer vi komma ihåg, eller?
Eftersom jag inte är någon super fotograf så tog jag bara jätte tråkiga bilder och väntar nu ivrigt på mina vänners foton, då kommer det bilder.

Jag kom ju hem igår morse vid halv åtta, och gissa vad som låg på mitt köksbord om inte the sims tre!! Gud va roligt! jag spelade nästan hela dagen igår, och jag känner på mig att det kommer bli ungefär samma denna dag, fasst jag ska träffa min sömerska halv fem och så måste jag damsuga. Jag och Fredrik har hunnit med en sväng på stan, jag hittade äntligen min studentklänning, den är perfekt förutom en ful rosett men det går att ta bort. Nu måste jag hinna spela lite innan jag ska iväg. Vi höres ;)


Kolla min handled, därför älskar vi all-inclusive. Men visst har jag fått lite färg?

RSS 2.0