Ikväll åker jag hem

Sista dagen i stockholm idag. Jag tänker ta med mig Jonatan till stan och bjuda på lunch och så kanske jag shoppar lite :)

Nu ska jag först väcka honom, och sen så ska jag göra mig klar :)

//Marica




Jag saknar min Fredrik lite <3

God morgon!

Igår så var vi och åt på en resturang där man får plocka sin egen mat rå och så wookar kockarna den när man får se. Att göra sin egen wook var ju underbart gott!

När vi hade ätit så gick vi ju på bio på sergel. Vi såg Harry Potter och halblodsprinsen, en mycket bra film skulle jag vilja säga, men också som många andra har sagt så tycker även jag att det var en väntan på den sjunde filmen, som ett slags förspel; bra men ändå i  väntan på något ännu bättre ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen!

//Marica

Dax för middag i stan!



Ikväll så ska Jonatan pappa Henrik bjuda oss på mat i stan. sedan ska jag och Jonatan gå på Harry Potter och halvblodsprinsen. Ska bli hur kul som hällst.
Outfit för kvällen blir mina nyinköpta jeansleggins, blommigt linne från gina och en glansig kort jacka som matchar skorna.

Ha en trevlig kväll!

God morgon :)

Nu ska jag på stan i farsta, får se vad dom har att erbjuda, jonatan sa något om 150 butiker, alltid bättre än hudiksvalls 80 ;)





Idag blev det en blommig tunika från bubbleroom
och jeans jacka från ellos




Ikväll blir det nog bio, om vi hinner. Henrik skulle laga nått gott såg jag, han kom hem med en fläskfilé :)

Hej och hopp

Idag tog jag mitt pick och pack och drog ner till stockholm för att träffa min käre vän Jonatan.

Nu sitter vi hemma hos honom och lyssnar på coldplay, jag ska nog snart gå och lägga mig, och i morgon så ska jag sova ut :) Gud så skönt :)

Vi hörs något mera :)

//Marica

Sjuk...

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag mår inte alls bra, och det är så tråkit. Jag har legat i soffan hela dagen och jag orkar inte göra ett skit, jag får inte i mig nårot att äta och jag känner mig fruktansvärt ofräch! Tror jag ska ta mig en dusch och sätta på mig min plychdress och krypa ner i soffan med ben & jerrys. Och så ska ja samla mina krafter och diska. Blir hemma från jobbet i morgon med, vilket jag tycker är väldigt sorgligt, dels för att jag gillar mitt jobb och dels för att jag förlorar lite pengar på att vara hemma.

Ne får ta att rycka upp mig lite, fasst jag är så nere :(

//Marica

Tapetsering på g

Jag håller på att tapetsera om i sovrummet, eller jag har inte kommit till tapeterna än. Har precis spacklat klart och sitter jusst nu och väntar på att det ska torka. Jag kan börja slipa vit halv två.
Kvällen hos Anneli och Kenneth igår var jaätte trevlig, vi åt grillat med potatisgratäng och sallad, och så drack vi lite grogg och hälsade på deras grannar. Vi skippade att gå ut, det var mycket trevligare att sitta hemma faktiskt :)

Nu ska jag titta lite på tv så att tiden går fort, jag vill ha upp tapeterna :)

//Marica



Helg :)

Ännu en arbetsvecka är avklarad och nu ska jag vara ledig i morgon :)  Denna helg börjas med grillning hos svärmor och senare ikväll så ska jag umgås med Hanna :

//Marica

Hej :)

Nu ska jag gå och lägga mig.

Men ni kan ju alltid gå in på den här sidan och bli medlem :)





God morgon!

Jag har precis vaknat och sitter i min pyjamas och kollar på nyhetsmorgon, ska snart gå och göra lite frukost. Idag så ska jag städa lite här hemma sen vid tolv så ska jag åka till mamma och fixa lite med bebiskläder. Sen ska jag träffa farmor och vi ska gå på stan. Och ikväll så blir det kanske kanske kanske utgång, jag bara velar fram och tillbaka om jag ska ut eller inte.

Nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna. Vi hörs något under dagen :)


Moa





Även att Fredrik har världens sötaste lillasyster
(tills jag får en lillasyster så klart)

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från en sån härlig helg i rengsjö :) Vi har badat varmvattenbad, bastat och druckit en hel massa öl. Bilder kommer upp i morgonkväll, nu ska nämligen jag och Fredrik göra lite varma mackor och sätta oss under en filt och kolla på film :)

Vi hörs i morgon puss hej!

Drar från hudick ett tag

men inte så långt, jag och Fredrik åker till hans pappas sommarstuga utanför söderhamn. Jag ska lata mig hela helgen!

Nu ska jag dricka mitt kaffe så hörs vi på söndag kväll :)

Klänningen.

Har ju lovat i flera dagar nu att jag ska lägga ut min klänning som jag köpte på bubleroom. Nu kommer den:



Är den inte fin? Den ska jag ha på mig nästa lediga soliga dag :)

God dag!

Har precis slevat i mig lite lunch här på jobbet och nu står jag och dricker kaffe och tänkte skriva en rad eller två.

Har bestämt idag att jag ska måla en blomma på vardagsrumsväggen. Har hittat blomma och allt.

Jag känner mej väldigt trött idag, vat inte varför, kanske beror på motion eller för lite sömn, men jag ska lägga mig tidigt idag, och kanske även ta en promenad. Och så ska jag hänga in mina nya kläder i garderoben. Det blir en bra kväll för att lägga sig tidigt. Funderade på vad man ska äta till middag men kom inte fram till nått, blir väl makaroner och ketchup.

Nu ska jag inte störa längre med mitt meningslösa prat utan återgå till arbete. Vi hörs ikväll då jag ska visa min nya fina klänning :)

God kväll!

Fick hem lite kläder från bubbleroom idag :) YEY! Sa precis till Annika på jobbet att jag inte skulle köpa mera kläder eftersom jag inte har garderober så det räcker, men jag kan väl inte säge nej till rea?

Iallafall så vart jag väldigt nöjd, jag kan starkt rekomendera andra att handla där, det finns inte bara mäskeskläder utan bubblerooms egna märke. Och det fanns storlekar som även passar sånna som mig, lite "större" kvinnor ;)

Hade tänkt ladda upp en bild på en utan mina nyinköpta klänningar, men min kamera svek mig. Jag laddar bateriet i natt och slänger upp en bild i morgon istället :)


Jag saknar min katt lite
(inte den på bilden)



Ska jag vara ärlig?


2 år och 9 månader idag :)

Vilken skön ledig dag!

Idag hade jag min första riktiga lediga hemma dag på två veckor, underbart! Dagen började med läsning i sägen med frukost. Sen tog jag det lungt, hängde in lite i garderoben och fixade lite. Och så har jag fixat mig från topp till tå, ny målade naglar på både händer och fötter, noppade ögonbryn och en avtagen ansiktsmask. Känner mig totalt genom ren!

Nu ska jag ta en promenad och sedan lägga mig och läsa min bok och sova tidigt!

Börjar bo in mig

Sitter och lyssnar på Patrik Isacssons gamla dängor och vrålar högt. Jag har precis lagat mat, diskat och snart så ska jag slänga ihop en lite kladdkaka, Hanna och Patricia kommer nämligen snart hit och fikar :)

Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp svart och läsa på min bok :)

 

Boken jag läser, jag kan inte slita mig, den är så himla bra!

God morgon

Vilken bra start jag har fått på min dag. Jag bedde några mackor och satte mig på balkongen i solen med kaffe och lite juice.
Idag blir det jobb för min del, konstigt hur kroppen kan reagera, jag har ju vart förkyld en längre tid och i förrgår så flyttade ju vi och städade ur lägenheten, samt pakcade upp och ställde i ordning lite i den nya läggan. Och i går morse vaknade jag med feber. Jag sov nästan hela dagen och på eftermiddagen kvällen så kände jag mig som en ny människa.

Idag ska jag iallafall iväg och tjäna lite pengar och när jag kommer hem så ska jag göra fixa och ordna i lägenheten :) Det är så fint!

Höst på ellos.

Jag brukar älska när höst kläderna kommer in på affärer och internet shoppar, men när jag klickade in på ellos nyligen så såg jag höstkläderna redan! Nu är väl lite väl tidigt, man kan väl vänta lite till typ augusti iallafall, vem vill ha en varm kofta nu, jag svettades när jag såg första sidan. Nu vill jag ha svala linnen, tunikor och klänningar!

Nu kommer Anneli! Hej då :)

Ny inflyttad!

Nu har vi flyttat in i våran nya lägenhet. En tvåa hundra meter från den andra.

Tack alla som har hjölp till idag, Utan er hade det aldrig gott! <3

Nu är jag välförtjänt en dusch och snart en lång nats sömn!



RSS 2.0