God morgon

Det blev ingen utgång igår, jag orkade inte. Istället va jag men Emma och Hanna, vi åkte lite bil och det blev två svängar i McDriven!

Det bästa som finns på morgonen är väl att sätta sig med täcket i soffan och titta på tv eller en bra film? Jag har satt mig i soffan med gårdagens godis, mitt täcke och Beylies (katten) Och jag ska titta på reprisen på körslaget och lets dance! Underbart!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Ne men exakt.

Inte för att vara taskig mot carro men hennes lgh skulle jag inte kunna ha, då de är ett kokskåp och att "köket" är i hallen.. Tyckte som henne att dem kunde ha gjort ett kök av hennes stora klädkammare? men där emot så gillade jag hennes badrum :) de kom jag ju på, du tog aldrig kort på badrummet juuuu =P

2009-01-18 @ 11:28:33
URL: http://veronicasiivonen.blogg.se/
Postat av: Veronica

Det är ju smart att göra så.. Men din lgh vill jag jätte gärna ha, visade martin erat underbara kök, han tyckte också om de..

Han är jätte kräsen, han vill inte bo på Håsa, inte vid träffpunkten och inte på björkberg.. Men iaf till saken, jag visade bilden på köket och han tyckte också de va väldigt fint :) Så, jag tycker ni får flytta ut och vi in ;) haha

2009-01-18 @ 13:21:29
URL: http://veronicasiivonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0