Fiskgratäng

Blev ju så sent igår att jag inte hann att lägga ut receptet på fiskgratängen, men här kommer det;

Fiskgratäng 5-6 personer:

2pkt fryst torsk
2msk senapskrydda
havsörtsallt
citronpeppar
2dl creme freich

Krydda fisken med havsörtsallt och rikligt med citronpeppar, lägg det i en ungsfast form och grädda i ungnen på 200 grader till fisken blivit vit. Blandra creme freich och senapskrydda i en skål och klicka ut det över fisken och grädda till fisken är klar eller det har fått en fn färg. Servera med ris eller potatismos och en grönsallad.

Hur enkelt och gott som hällst!

P.S Kladdkaka är en perfekt efterrätt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0